Ce caut eu in viata mea

Hai, c-am facut-o si p-asta!

Tuturor prietenilor carora le vorbeste capul neincetat, Horrrray! Va inteleg perfect! Bine, mie imi vorbeste si gura incontinuu, dar asta e alta poveste. Stiu cum e sa ai un catralion de ganduri pe secunda.

Asa ca mi s-a tot aratat in ultima vreme sa dau ceva din putul gandirii, sa se bucure si ochiul vostru, dar mai ales al meu, pe un blog d-asta (sunt scorpion si ma caracterizeaza, mai ales, modestia). O sa incropesc aici o “shaorma cu de toate”, dar pe vizual.

Blog de politica n-are cum sa fie, ca am 2 neuroni mari si lati si nu inteleg meandrele acestui domeniu. Cand se cearta astia 2 (de neuroni vorbesc) si se zbat si urla dupa fratiori, ma mai prind si eu cum e cu partidele, cu opozitia, cu dreapta, cu stanga. Dar dup-aia imi revin, stati linistiti.

Blog de food…hmm. Avand in vedere ca eu pana acum putini ani gateam doar ceai cu paine si unt si omleta inecata in ulei si arsa pe margini, nu stiu cum as putea sa ma transform subit intr-o gospodina gata sa dea sfaturi. Si, in plus, sunt atatea food-bloguri care va invata cum sa faceti un sandvis, ca n-as mai fi avut loc.

Blog de fashion. Ahhhhaaaahaha. Cum ar mai fi?! Am fost muuulti ani fan-ul nr.1 al MiniPrix-ului de la Otopeni. Acum m-am mai emancipat. Dau iama in Primark cand fac cate un citybreak cu fetele sau in H&M-ul din Sun Plaza.

As mai fi putut sa fac un blog despre ce inseamna sa fii mama si cum trebuie sa va cresteti VOI copiii. Numai ca as fi a 1565898623-a care face asta si, in plus, eu nu m-am lamurit inca cum trebuie sa il cresc EU pe al meu.

N-o sa fie nici inaltator, nici vreo inventie demna de aplaudat, nici vreo mare branza. O sa fiu eu, in format digital.

Till next time, no worries!

1 Comment

  • Iei iei iei!!!!! Sa fie cu noroc! Si inspiratie! Si bucurie! Si entuziasm fara masura!!! ❤️❤️

Ce părere ai?

Trending Posts

About Me

Thanks for stopping by!

Follow Me

Categories

Edit Template

© 2023 Created with Royal Elementor Addons