The Human Diary

Unii ar spune că prietenia dintre două femei este ca fondul de ten cu putere de acoperire a Universului întreg. Ăla care te face să arăți ca sora lu’ Jim Carrey în The Mask. Că femeile sunt pizmuitoare și ascunse, că-s egoiste și se uită una la cealaltă cu invidie, deși zâmbetul Colgate le tronează pe față începând cu 5 minute înainte de-a se întâlni la șuete.
Dar ăștia, unii, nu știu că nu există o relație mai intimă decât cea între două (maxim 3) femei. Nici măcar între soț și soție.

Când îl aștepți pe Ticu ore-n șir să te salte din apartamentul tău pentru o întrevedere pentru care-ți tremură stomacul, doar pentru că n-ai mai ieșit cu un bărbat de când erai mică, o prietenă adevărată te primenește și te încurajează că totul o să decurgă fix cum îți imaginezi. Deși ea știe în sinea ei că ăla ar putea fi un bou, pentru că chiar tu i-ai povestit cum te-a luat la telefon cu “bine, miți”. Tot ea îți da două capace dacă, din exces de zel te-apucă pe tine ferchezuiala și ajungi să arăți ca o pațachină fix cu 5 minute înainte să apară el.

Dacă n-ai avea o prietenă adevărată, cu cine ai împărți kilu de semințe de floarea soarelui și cutia de înghețată (ca și cum alea ar fi ultimile semințe văzute vreodată pe fața pământului și înghețata pe cale de dispariție) în fața televizorului la un film drama-romance atunci când el pleacă, brusc, într-o delegație care dureaza 2 zile, dar el vine după 3 săptămâni?! Pe cine ai mai suna în creierii nopții să plângi cu muci 20 de minute că te-a lăsat iubirea vieții tale și că tu nu mai poți să traiesti fără el?! Ea știind că așa ai zis și acum doi ani despre Aurel, ăla care lucra la aeroport ca magazioner și tu visai c-o să te urce-n chartere cu destinații exotice.

Dacă n-ar fi surorile astea de tranzitare mai ușoară a vieții, am trăi mult și bine cu celulita doldora. Ne-am lăfăi în propriile sunci și-am turna în noi sute de litri de suc cu acid și aperoale. Am ieși din casa cu ostropelu’ îmbibat în haine și-n podoaba capilară pentru că suntem depresive și ne doare undeva de ce zice lumea.

Ne-am complace în căsnicii ratate de frica de singuratate, cu speranța că iubi se va schimba în Făt-Frumosul de la început. Ne-am abandona total în brațele primului venit care ne promite luna de pe cer și ne-am distruge și ultima fărâmă de demnitate mințind-ne că suntem amante pentru că-l iubim și pentru că știm că ne va alege pe noi la un moment dat.

Dacă n-ar fi ele, nu ne-ar trage nimeni de mânecă să ne spună cât suntem de penibiluțe când ne transformăm în puicuțe neajutorate, doar pentru că am auzit că lor le place să fie cocoși salvatori.

Așa că, ciocu’ mic voi, ăștia care ne acuzați de relații superficiale. Noi știm că-n real life există Brenda și Kelly, Samantha, Carrie, Miranda și Charlotte. ?

Ce părere ai?

Trending Posts

About Me

Thanks for stopping by!

Follow Me

Categories

Edit Template

© 2023 Created with Royal Elementor Addons