Cum fiolele La Cabine mi-au făcut cunoștință cu tenul meu

Când am făcut story-ul ăsta în disperarea de a găsi un cadou potrivit pentru prietena mea preocupată de produse de îngrijire a tenului și prevenirea îmbătrânirii, iar eu eram atrasă doar de ustensile noi de gătit și mă auto-provocam la reproducerea rețetelor complicate, nu mi-aș fi închipuit că vă voi vorbi astăzi despre produse cosmetice concepute din ingrediente active inovatoare. Pentru că da, alesesem, dintre recomandările celor care mi-au scris, fiolele Le Cabine pentru cadoul prietenei mele. Am vorbit cu un prieten din Spania, mi le-a trimis și cadoul a fost un succes. Prietena mea s-a bucurat foarte tare.

Cum am făcut cunoștință, cu adevărat, cu fiolele La Cabine?

La vreo două luni după filmuleț, după ce primisem zeci de mesaje cu recomandări de produse cosmetice, Andrei îmi spune: într-o săptămână plecăm la Madrid. What?! A mai făcut el propuneri din astea, din spontaneitate, dar Madrid? Într-o săptămână? Si de ce Madrid? De ce nu Moscova? :)) O fi călcat strâmb și nu știe cum să-mi zică? M-a îmbrobodit până la urmă și, în câteva zile, ne făceam bagajele.

Am petrecut zile minunate acolo. Era planificată o vacanță de o săptămână, care includea și weekend-ul. Ne-am cazat la un hotel de tip Boutique, foarte cozy și cu camere care te îndemnau la relaxare. Zilele le petreceam colindând străzile orașului, seara alegeam câte un restaurant propus de cei care vizitaseră Madridul și făceau recomandări pe blogurile lor sau luam masa în vizită la prietenul nostru care mă ajutase cu cadoul.

Povestea cu adevărat palpitantă, întâmplarea neașteptată a acestei călătorii, s-a petrecut la coadă la intrarea în Palatul de Cristal din Parcul Retiro.

Hola!

Mă întorc și văd o femeie superbă, cam de vârstă cu mine, dar care arăta cu cel puțin 10 ani mai tânără.
Hola, zic eu.
– Sunt funcționar al Palatului Regal Spaniol. În weekend-ul acesta, la Palat, are loc o acțiune pentru femei. Femei ca tine. Am vrea să te invităm, pentru câteva ore, pentru a încerca niște produse de întinerire de ultima generație fabricate la noi în țară. Zice ea într-o spaniolă pe care mă bucur c-o înțeleg măcar pe jumătate.
Au, zic în barbă. Habla conmigo? (Marimar, da-ți-ar Dumnezeu sănătate, oriunde-ai fi, că m-ai învățat tu pe mine spaniola)

Si, Si, claro, zice și zâmbește cu toți dinții ei perfecți.
Îmi explică în engleză, după ce ne lămurim amândouă că nu sunt spanioloaică, faptul că mâine ar trebui să merg la Palat și să beneficiez de o sesiune de tratamente faciale cu produsele La Cabine.

Hmm, La Cabine îmi sună cunoscut…Nu sunt…? Da, alea pe care i le-am luat Lucianei de ziua ei, gândesc eu încurcată.
Mă uit la Andrei, Andrei se uita la mine. Apuc să-l întreb ce e asta, om fi la camera ascunsă? Dac-o fi vreo șarlatancă? El râde și zice: te duci. Că eu mă duc la stadion, pe Santiago Bernabeu. Îi zâmbește frumoasei, superbei.
ÎI explic tinereții pe picioare din fața mea că nu știu cum să fac să ajung la Palat. Mă asigură că transportul e asigurat de la hotel, dacă sunt de acord. 

Bineînțeles că mi se păruse ciudat cum Andrei râdea și mă trimitea câine surd la vânătoare cu frumoasa și tânăra lumii. Adică era cel puțin bizar. Toată seara i-am pus întrebare după întrebare. Cine e doamna? O cunoaște? Dacă n-o cunoaște de unde știe că sunt în siguranță? Ce nu îmi spune? Și dacă e adevărat, de ce m-a ales pe mine? Atenție! Pentru testare produse cosmetice. Hahahaha. Asta era cu adevărat dubios. Până la urmă a trebuit să îmi spună adevărul. Superba chiar era funcționar al Palatului Regal din Madrid și se ocupa cu organizarea de evenimente. Prietenul din Spania, pe care îl rugasem să îmi facă rost de produsele La Cabine pentru cadou, mă înscrisese fără să îmi spună, pe o listă de așteptare pentru a participa la un astfel de eveniment dedicat femeilor. S-a folosit de video-ul pe care vi l-am arătat mai sus. Așa ne forța și pe noi să mergem să îl vizităm și pe mine, probabil, să m-apuc serios să mă îngrijesc. Haha. Se pare că fusesem aleasă să particip la o astfel de acțiune și ăsta era, de fapt, și motivul pentru care noi ne aflam acolo, așa, pe nepusă masă. Totul se clarificase în capul meu și deveneam ușor entuziasmată de ce urma.

A doua zi de dimineață mașina promisă de superbă mă aștepta în fața hotelului. Am ajuns și, după ce ni s-a prezentat Palatul, am fost invitate, cele 8 femei care urma să participăm la demonstrația ținută de reprezentanții brandului La Cabine, într-una dintre cele 252 camere de oaspeți. Acolo beneficiam și de tratamente cu fiolele inovatoare ale brandului. Iată ce informații am primit:

Brandul La Cabine – inovație și cercetare pentru revitalizarea tenului

Brand internațional, La Cabine a avut o expansiune uimitoare la nivelul întregii lumi odată cu apariția fiolelor faciale în lumea asiatică. Cu cercetări continue privind tendințele în materie de produse cosmetice destinate prevenirii îmbătrânirii, brandul și-a câștigat rapid recunoașterea ca brand de top la nivel internațional. Cu fabrică în Spania, iată că și Europa beneficiază de produsele cosmetice de ultimă generație. Cercetările se axează pe a asigura oamenilor reali, ca mine și ca tine, cosmetice cu ingrediente sigure, de calitate și foarte eficiente. De aceea, produsele au la bază ingrediente active inovatoare.

Fiolele Le Cabine contin ingrediente active inovatoare
Sursă foto: Facebook/LaCabine și https://lacabine.es/
Prelucrare Canva

Am avut și bucuria de a o întâlni, pentru câteva ore, pe Ana Obregon, ambasador al brandului, un om de televiziune excepțional, după cum urma să aflu de la prietenul meu stabilit acolo. Un detaliu important mi-a atras atenția în întâlnirea cu ea. E absolventă de biologie. Ce ambasador mai bun îți poți alege pentru brandul de cosmetice adresate femeilor, în special, decât o femeie superbă, deșteaptă și care știe despre ce e vorba atunci când promovează un produs?

Tipuri de fiole La Cabine și beneficiile lor

Fiolele, fabricate din sticlă de topaz închise ermetic, conțin doza exactă de produs de care are nevoie pielea. Rezultatul este imediat și de lungă durată datorită ingredientelor active și a formulei care face ca produsul să fie bine absorbit de piele.

Sursă foto: https://www.facebook.com/lacabineromania/ Prelucrare Canva

M-am simțit ca o regină. Una răsfățată și luminată. Atât la cap, cât și la față. Am rămas surprinsă, în scepticismul meu, să văd rezultatele imediate ale produselor pe propria-mi piele.

După două zile intense de informații revelatoare și tratamente faciale de ultimă generație, am plecat spre casă cu certitudinea că fața mea merită mai multă atenție din partea mea. Trebuia să ies din negarea faptului că anii vin tăvălug peste mine. Până nu era prea târziu, trebuia să continui să mă preocup de tenul meu. Am fost extrem de bucuroasă să găsesc produsele și la noi, în portofoliul Farmacia la Pret Mic.

La Cabine Pure Hyaluronic la Farmacia la Pret Mic

Fața mea, aveam să aflu eu în cadrul evaluării făcută la Palatul Regal, are nevoie de hidratare intensă. Pielea e ternă, ușor îmbătrânită și îi lipsește fermitatea. Un produs foarte potrivit pentru un astfel de ten este La Cabine Pure Hyaluronic. De ce?

  1. Conține mai multe tipuri de acid hialuronic:
  • Acid reticulat – protejează pielea împotriva razelor UV și poluării
  • Acid hialuroni încapsulat – umple ridurile pătrunzând în traturile profunde ale pielii. Efect pe termen lung
  • Acid hialuronic cu masă molecuară medie – intervine în straturile mijlocii ale pielii și le hidratează
  • Acid hialuronic acetilat cu masă moleculară mică – crește nivelul de hidratare al pielii
  • Acidul hialuronic hidrolizat – regenerează celulele

2. De asemenea, fiolele cu acid hialuronic mai conțin și ceramide care au rolul de a întări funcția de barieră a pielii.

La Cabine Collagen la Farmacia la Pret Mic

Cel de-al doilea produs care completează perfect fiolele de acid hialuronic în tratamentul zilnic de acasă este La Cabine Collagen. Conform studiilor, începând cam de pe la vârsta pe care o am eu acum, sărită fiind de 40, pielea nu mai produce colagen. Sau foarte greu. De aceea, trebuie ajutată în lupta cu gravitația cât de mult se poate. Și pentru tenul unei femei de vârsta mea fiolele astea sunt ca o gură de aer proaspăt după o zi în trafic în București. 🙂 De ce?

Fiole Cu Colagen

În urma aplicării fiolelor cu colagen crește nivelul de colagen în piele cu până la 90%, iar ridurile sunt diminuate cu până la 40%.

De la Farmacia la Pret Mic poți achiziționa produsele La Cabine. Pot fi pachete cu mai multe fiole sau doar una, în funcție de nevoie. Din gama bradului fac parte și fiole cu Retinol pentru piele, Vitamina C, Botox pentru ten. Poți pune mai multe fiole în aceeași seară, de tipuri diferite, doar că trebuie să ai răbdare să se absoarbă, pe rând, fiecare. Sunt concepute special pentru a putea fi folosite acasă, de către oricine. Rezultatele sunt imediate și cu efect pe termen lung.

Ritual de seară de îngrijire a tenului cu La Cabine

Conștientizare faptului că pielea mea are nevoie de aceeași atenție ca orice altă părticică din corp și că trebuie să mă preocup să îi ofer ce are nevoie pentru a se menține sănătoasă, în primul rând, m-a dus în momentul în care am hotărât să fac ce alte femei fac de pe la vârste mult mai fragede. Un ritual de îngrijire dimineața și unul de seară.

Dimineața

  • Demachiere si Curățare cu loțiune tonică – pentru ca toate substanțele nutritive să fie absorbite de piele, trebuie bine curățată. Atât fața, cât și gâtul și decolteul
  • Aplicare cremă contur de ochi
  • Aplicare cremă hidratantă cu factor 50 SPF – crema se alege în funcție de vârstă, de tipul de ten și de nevoile/problemele lui

Seara

  • Demachiere și Curățare cu loțiune tonică
  • Aplicare fiole Le Cabine – așa cum ți-am spus și mai sus, se pot folosi chiar și 2-3 tipuri de fiole odată. Trebuie doar să ai răbdare să se absoarbă fiecare, pe rând.

Aruncă un ochi în video-ul scurt de mai jos și îți arăt pas cu pas.

Ritual de îngrijire de noapte cu fiole
La Cabine

Ție ce produse cosmetice ți-au făcut cu adevărat cunoștință cu pielea ta și cu nevoile ei?

Surse foto articol: www.farmacialapretmic.ro, https://www.facebook.com/lacabineromania/photos, lacabine.es/en

Prelucrare vizualuri articol: Canva

Articol scris pentru Spring SuperBlog 2021

11 Comments

  • copperattitude

    Deci am lesinat la faacu Bernabeu. De cand astepta el sa se duca singur, sa stea linistit si sa strige Goool! Ca sa se auda cu ecou. Si sa nu ii zica nimeni: hai, mergem, ca am stat destul!???

    • ? Cam asa s-a întâmplat cu Camp Nou. M-a abandonat 1 zi la căscat ochii și jumulit portofelu’ la reduceri ca să-și simtă sângele curgând prin vene, cu adevărat, pe stadion.

  • Foarte fain, Mirela! Ca de obicei ❤ Clipul de la sfârșit excelent!

    • Multumesc tare mult, Mona! :*

  • Foarte tare, Mirela! Me gusto mucho!❤❤

    P.S.1 Mult succes!

    P.S.2 Eu le folosesc pe cele Flash Effect si sunt mega multumita de ele

  • Musai să le încerc! 10.ani mai puțin, pe chip nu e de ici, de colo!
    Tare frumos articol, succes!

    • Esti mega fotogenica!!! Foarte tare clipul, imi place si articolul, succes!

    • Sunt foarte bune. Nu știu dacă 10 ani minus, dar sunt bune. ? Mulțumesc pentru aprecieri! ?

Ce părere ai?

Trending Posts

About Me

Thanks for stopping by!

Follow Me

Categories

Edit Template

© 2023 Created with Royal Elementor Addons