INDIRA poartă frumusețea

Cum am fost atrasă în lumea bijuteriilor

Primul contact adevărat pe care l-am luat cu bijuteriile, unul care să îmi umple toate simțurile și care să mă facă conștientă de bucuria pe care pot să o aducă, a fost acum mai bine de 17 ani, în Maroc. O țară cu o atmosferă extraordinară, cu suflu exotic. În momentul în care am pășit în forfota primului bazar, m-a cuprins o energie aparte. Veneam dintr-o țară care ieșise din comunism de puțin timp și m-am simțit asaltată de toată nebunia frumoasă a oamenilor care se tocmeau pentru ce aveau pe tarabe, cu o bucurie și o lumină cum nu mai văzusem. Mi-am dat seama că asta era plăcerea lor. Să negocieze, să te țină aproape, să te servească cu ceai de mentă, să te așezi pe pernele frumos colorate din prăvălia lor și ei să te privească zâmbind, îmbiindu-te la multitudinea de lucruri pe care le aveau expuse.

Am stat 4 ore într-o astfel de prăvălie. 4. O prăvălie în care un marocan, cu alură de sultan, mi-a prezentat sute de bijuterii din argint. Eram fascinată. Nu mai văzusem (nici nu mă atrăseseră, înainte de experiența asta) asemenea frumuseți. Speciale. Cu forme, împletituri, pietre, sisteme de închidere foarte diverse. Sultanul meu 🙂 își desfăcea toate cutiile și răsturna în fața mea maldăre de inele, cercei, coliere și apoi ieșea să facă un ceai sau să servească alt client și mă lăsa acolo, cu toate, fără grija lipsei de încredere în mine, o străină. Nu știam la care să mă uit mai întâi: cercei masivi, brățări care îmi cuprindeau jumătate de antebraț și care mă făceau să mă simt ca o zeiță… Toate îmi erau prezentate pe rând cu bucurie pe chip, cu răbdare. Nu ne înțelegeam. Comunicarea se desfășura prin gesturi, dar, mai mult, prin strălucirea ochilor. Ai mei de extazul raiului bijuteriilor de argint și ai lui de plăcerea de a mi le prezenta și de a negocia. Am plecat de acolo cu o grămăjoară de accesorii, care mai de care mai frumos. Doar negociasem, nu? ? Am luat pentru toate femeile dragi de acasă. Nu puteam să nu. Pe cele pe care le-am luat pentru mine, le mai am, încă.

Pe cine ar putea să aștepte un vânzător în deșert? Cu trei covoare doldora de bijuterii întinse pe pământul roșu-arid…Care dintre noi, europenii, se aștepta să găsească covoare pline cu bijuterii în pustiu, ca niște minunății lucrate și expuse doar de dragul frumuseții, fără prea mare speranță a vreunui cumpărător prin locurile acelea. Surpriza asta, pustiul vitalizat de argint și pietre prețioase, făcea bijuteriile și mai frumoase, și mai pline de mister.

***

Bijuteria – capsula istoriei trăirilor

Bijuteriile sunt pentru totdeauna. Un inel călătorește traversând o generație pentru a bucura o alta. Un colier de la gâtul unei străbunici se mută în jurul gâtului strănepoatei sale. Și ia cu el emoțiile, energia, poveștile. Acesta nu mai e doar o simplă bijuterie, un obiect decorativ. E o capsulă a istoriei acelei familii. E purtătorul ADN-ului trăirilor din arborele genealogic. O moștenire atât fizică, cât și spirituală și simbolică.

Sursă foto: indira.ro

***

Din momentul acela, al întâlnirii cu bijuteriile în lumea africană, am început să fiu din ce în ce mai atrasă de ele. Să îmi facă plăcere să le port, să caut modele potrivite personalității mele, să mă interesez care e proveniența pietrelor, a materialelor din care sunt fabricate. Și am căutat modele în care să găsesc calitatea și aerul exotic al celor care mi-au făcut cunoștință cu lumea asta. Îmi place să dăruiesc femeilor dragi din viața mea obiecte decorative care să le accentueze personalitatea, să le ajute să și-o exprime. Nu-mi trebuie ocazii speciale pentru a face cadou bijuterii. Mi s-a întâmplat de multe ori să o fac doar pentru că am văzut un colier și mintea mi s-a dus, involuntar, la o anumită persoană dragă. Acela e un semn pentru mine. Că e vremea să îl dăruiesc.

Lumea bijuteriilor INDIRA

Am fost foarte bucuroasă să descopăr lumea Indira în căutările mele mutate în online, odată cu pandemia. Un magazin online de bijuterii din aur roz sau galben și argint 925. Pietrele folosite în fabricarea bijuteriilor sunt naturale. Modelele sunt superbe și diferite ca stil, ca adresabilitate. Asta m-a atras. Calitatea și diversitatea modelelor. Garanția unor bijuterii care îți îmbracă personalitatea pentru mult timp. Pentru o viață. Atunci când sunt în căutarea unui cadou pentru femeile pe care le îndrăgesc, găsesc mare ajutor în catalogul de produse Indira. De-a lungul timpului, a găzduit peste 1500 de modele. În prezent, găsești peste 700 din care poți selecta pe cele potrivite ție sau celor dragi. De la inele cu pietre prețioase și semi-prețioase, coliere din perle, brățări din argint, cercei lungi, până la brățări de picior, accesorii tot mai apreciate și purtate în ultimii ani.

Indira e un brand care consideră feedback-ul, atât pozitiv, cât și negativ, un ajutor în procesul de îmbunătățire continuă a calității produselor oferite și, implicit, a experienței clienților. Acesta pentru mine este un semn al preocupării pentru cei care le calcă, virtual, pragul. Preocuparea asta se simte și observând că, dincolo de bijuteriile în sine, Indira are grijă să te bucure, la desfacerea coletului, cu un ambalaj personalizat foarte frumos. De asemenea, ai oportunitatea de a oferi un card cadou, în cazul în care nu știi ce i-ar plăcea să primească unei persoane anume din viața ta, dintre sutele de modele de pe site.

Valorile brandului de bijuterii Indira
Sursă foto: indira.ro și pagina de facebook Indira. Prelucrare în Canva

Pe site-ul lor am identificat perfect bijuteriile pe care femeile dragi din viața mea le-ar purta cu bucurie.

Colier din perle pentru mama

Perla este metafora pentru ceva extrem de rar, fin, foarte valoros, demn de admirat. În majoritatea culturilor, este considerată aducătoare de noroc și fericire. Asta îmi doresc eu pentru mama mea. Și sănătate. Un colier din argint cu perle mă ajută să îi transmit, încă o dată, recunoștința pe care o port pentru toate sacrificiile ei, pentru iubirea pe care am simțit-o tot timpul și pentru umărul pe care mă sprijin și acum, om mare. La Indira perlele sunt naturale, mesageri ai iubirii mele. Vreau ca mama să știe, primind cadoul pe care i-l fac, cât de mult o valorizez, cum tot ce m-a învățat mi-e călăuză în drumul meu. Un obiect mic care cuprinde toată iubirea. Mama e îndrăgostită de frumos. Mi-a povestit de multe ori cum, în tinerețe, strângea bănuț cu bănuț pentru a-și face o bucurie. Un gablonț, o bijuterie care să îi accentueze feminitatea, să îi bucure sufletul. Apoi am apărut noi. Eu și sora mea. Și toate împlinirile ei se regăseau în cele două mogâldețe care îi umpleau viața, pe care le-a făcut mari. Acum e rândul nostru să avem grijă de momentele de bucurie ale mamei.

Unul dintre marile avantaje ale alegerii Indira este faptul că pot ajusta mărimea colierului. În cazul în care e prea lung sau prea scurt, pot apela cu încredere pentru modificarea lui.

Brățara prieteniei

Sunt norocoasă să am alături prieteni de o viață. Ne leagă amintiri, experiențe trăite împreună, care și-au pus amprenta asupra evoluției relației noastre. Fiecare om care mi s-a alăturat în drumul meu prin lumea asta mi-a dat ceva care să mă ajute să cresc, să mă dezvolt. Unul dintre oamenii aceștia este prietena mea cea mai bună, cea căreia mă confesez, pe care mă sprijin și care mă trage de mânecă atunci când e necesar. Prietena mea este o femeie extraordinară. Își poartă feminitatea cu o grație cum am văzut la puține reprezentante ale sexului frumos. Este blândă, bună, responsabilă și foarte rațională. Ca să îi mulțumesc pentru tot ce ne leagă de mai bine de 25 de ani, am ales să îi dăruiesc o brățară din argint . E pasionată de bijuterii, de accesorii care să îi completeze ținutele. Are o îndrăzneală în alegerea lor pe care o admir. Apreciază calitatea, durabilitatea și versatilitatea accesoriilor, iar Indira mă ajută în alegerea cadoului pentru ea prin faptul că pot alege o brățară cu pietre, tip statement sau una Bangle. Toate au garanție de 12 luni și posibilitate de retur în 30 de zile.

Clubul Indira – clubul fetelor îndrăgostite de frumos

Sursă foto: pagina de Facebook Indira. Prelucrare în Canva

Cerceii iubirii pentru Sarușa

Marocul mi-a făcut un cadou pentru toată viața. O fetiță superbă, de-o delicatețe și cochetărie care fac orice zână invidioasă. Ea e Sara (Sarușa, cum o alint eu), nepoțica mea. Pe lângă aerul ei exotic, dat de mesajul genetic marocan, Sara a moștenit și atracția pentru bijuterii. Jocul ei preferat este de-a zânele cochete. 🙂 O zână africană. Se îmbracă cu rochițe vaporoase și lungi, se accesorizează cu bijuuri divers colorate și mânuiește bagheta magică transformând totul în jur în bucurie. I-am făcut cadou multe obiecte decorative pe care nu le mai purtam. Până într-o zi când mi-a sugerat delicat să îi și cumpăr o bijuterie nouă. 🙂 M-a surprins argumentul ei: Mia, aș vrea ceva care să fie, de la început, al meu. Să îl dau și eu fetiței mele mai târziu, cum mi-a dat mie mamaie lănțișorul ei de aur. Am fost încântată că pot să îi mai îndeplinesc încă o mică dorință. Am ales pentru ea cercei din argint special creați pentru copii. Am avut bucuria de a găsi un model cu bufnițe, păsările ei preferate. Când i le-am dăruit, lumina din ochii ei mi-a umplut sufletul. Ce satisfacție mai mare poți să ai, decât să aduci bucurie în ochii unui copil?

Nu aștept ocazii speciale pentru a oferi bucurie femeilor pe care le iubesc. Îmi place să le surprind plăcut, din când în când, dăruindu-le mici accesorii care să le evidențieze frumusețea naturală.

Frumusețea poartă frumusețe.

Articol scris cu mare drag pentru Spring SuperBlog.

7 Comments

  • Foarte frumos! Mi-a plăcut tare mult și video-ul ? Te îmbrățișez și felicitări! ?

    • Cat de frumooos!❤ Felicitari, Mirela! ???

    • Saru’mana, Mona! ❤️ Felicitări și ție pentru bucuria de articol. ❤️??

    • Am vrut să pun ? dar telefonul mi-a ascuns ochii ? Iartă-mă!

      • ????❤️❤️❤️❤️

Ce părere ai?

Trending Posts

About Me

Thanks for stopping by!

Follow Me

Categories

Edit Template

© 2023 Created with Royal Elementor Addons