Bucuria câștigului la Gala Spring SuperBlog 2021

Scriu aceste rânduri între o ciorbă de găină de țară și un ostropel care mă asteaptă să-l execut, ca orice gospodină full-time care se respectă. De când am ajuns acasă, după weekend-ul petrecut la Hotel Opal, în stațiunea Cap Aurora, cu prilejul Galei Spring SuperBlog 2021, mi-am dorit să găsesc un moment în care să mă pun în fața laptop-ului, cu toate cotloanele minții treze, astfel încât să pot scrie un post despre ce s-a întâmplat zilele trecute. M-a luat viața pe nepregătite și a trebuit să amân până acum. Drumuri, ciorbe, aruncat tot de prin dulapurile din bucătărie, că ne-au năpădit musculițele amatoare de făină și alți carbohidrați, mașina de rufe zdrăngănind agitată să scoată nisipul din tot ce a compus bagajul pentru mare, și câte și mai câte.

Sursă foto – facebook.com/SuperBlogs

Nu promit, neapărat, că voi fi coerentă. Semi-lobotomizată am fost și când a trebuit să țin speech-ul de acceptare a premiului 3. Emoția mi-a înghețat și ultima urmă de limpezime a gândurilor și m-a transformat într-un copil fâstâcit și bucuros peste poate, cu multe ă-uri în discurs. Îngăduitori, oamenii (colegii mei bloggeri și sponsorii) prezenți la eveniment, m-au ascultat cu răbdarea adulților raționali.

Ce am câștigat în SuperBlog?

Oameni. Prezențe noi în viața mea. Întâlniri cu persoane creative, talentate și deștepte. Cu cei care pe parcursul celor 17 probe din concurs m-au ajutat și m-au încurajat.

Comunitate. Au spus mulți în speech-uri că oamenii ăștia puși laolaltă de Claudia și Albert formează, alături de ei, o familie. S-a repetat mult asta, pentru că așa e. Pentru că, deși i se spune competiție, un cadru în care unii concurează împotriva altora (așa cum scrie la carte), adică sunt adversari, nu simți nicio clipă asta. E o activitate creativă între prieteni. E mult fair-play. Eu așa am simțit. M-am bucurat pentru fiecare câștig de probă, ca și cum ar fi fost al meu și am primit, la rândul meu, aceeași senzație. Că sunt oameni care se bucură pentru mine. E mare lucru.

Sursă foto – facebook.com/SuperBlogs

Cunoștințe/Informație. Acum știu să scriu un advertorial. Am învățat, pas cu pas, urmărind discuțiile de pe grup, citind articolele colegilor mei, informându-mă. Dar multe am învățat din ajutorul pe care mi l-au dat ei direct.

Cum a fost la Gala Spring SuperBlog?

De pe la mijlocul competiției mi-am dorit să ajung să îi cunosc pe cei cărora le citeam articolele cu care participau (și nu numai), pe cei care se aflau în spatele comentariilor de pe grupul SuperBlog. Am simțit aproape de inimă câțiva cu care am interacționat mai mult și (ce ciudată e firea asta omenească) au început să îmi fie dragi. Nu știam dacă voi fi chemată (credeam că dacă nu scrii la toate probele nu poți participa și eu nu eram sigură că voi putea să scot ceva pentru toate probele) și asta mă întrista. Mă întrista și mă ambiționa. Ce bucurie a fost să aflu ulterior că ești binevenit chiar dacă ai dat skip uneia sau mai multor probe. Nici pomeneală să visez la podium la momentul ăla.

Întâlniri așteptate

Am așteptat nerăbdătoare să îi cunosc pe Claudia și Albert, părinții competiției, întotdeauna gata să ofere informații și să lege lucrurile în comunitate. Să pot să le îmbrățisez pe fetele cu care am râs mult online, cu care am interacționat și în afara #SuperBlog, dar datorită acestei competiții care mi le-a adus în lista de prieteni.

Ana-Maria Haller (Ladyinblack.ro și Dusacucartea.ro) este exact așa cum mi-am imaginat-o – puternică, dar blândă, o femeie care transpiră corectitudine și bunătate. Ce bucurie, Anita, să stăm de vorbă, să râdem și să te cunosc face-to-face.

Violeta Giol (https://violetagiol.wordpress.com/), vecină de cartier, mamă puternică, pe poziție, un om deosebit de fain și un partener de discuție foarte fun. Vio, bem cafeaua aia cu care ne-am tot amenințat, acum că știm că ne despart câteva scări de bloc.

Diana Elena Gole (dealedianei.ro), ocupanta locului 2. O femeie puternică, determinată și ambițioasă. Exact așa îmi imaginam că e, chiar și înainte de a o întâlni. Un om cu scrisul în vene, care-și merită locul cu brio în blogosferă. M-am bucurat să ne vedem, în sfârșit, Diana.

Oni Onet (inimadincuvinte), câștigătoarea ediției din toamnă a SuperBlog, un om care m-a încurajat pe tot parcursul competiției și care mi-a apreciat mare parte din articole. Ne-am întâlnit pe plajă și ne-am recunoscut imediat (bune și pozele de profil de la facebook). Mulțumesc, Oana! O încântare să te știu!

Sursă foto – facebook.com/SuperBlogs

Almona Țilea (almonacalatoreste.ro), această iubitoare de de călătorii, pasionată de tot ce poate oferi Grecia, acest om cu o energie a scrisului care transpare încă din primele rânduri citite pe blogul ei. O prezență elegantă și jovială de care m-am bucurat din tot sufletul weekend-ul trecut. Almona, cheers!

Daniel Botea (danielbotea.ro) cu alura lui elegantă de profesor care m-a surprins cu jovialitatea. Daniel, recunosc, nu mă așteptam să fii atât de prietenos. Mi te imaginam un dascăl în ale blogging-ului serios, cu nuiaua pregătită :)) O bucurie să te aflu așa cum ești!

Tonef-Filip Irina Georgiana (pentrumamedegemeni.ro), această super-woman, super-mamă. Te admir, Georgiana, pentru energia pe care o ai, deși faci atât de multe lucruri. Te admir și te felicit și mă bucur că te-am întâlnit!

Întâlniri dorite

Au fost câteva persoane cărora le-am simțit lipsa. Pe care aș fi vrut să le îmbrățișez și să mă bucur de întâlnirea cu ele. Partenere de competiție cu care am împărțiti emoții și sesiune de râsete online și bucuria articolelor apreciate de sponsori, dar și idei, păreri, dezbateri pe diferite subiecte dinafara concursului. Din păcate, ele n-au putut fi prezente la ediția asta a Galei. Dar știu că va veni momentul în care se va întâmpla: Mari, Mona, Denisa, Dana, Anamaria, Alexandra, Anaphielle Miller. Can’t wait to meet you wonderful girls!

Mulțumiri

Le mulțumesc tuturor celor menționați mai sus pentru ajutor, pentru răbdare, pentru încurajări și informații, pentru prietenie. Și pentru întâlnirea plină de emoție și bucurie!

Sunt recunoscătoare sponsorilor care au apreciat articolele mele și care mi-au dat încrederea că pot să fac asta. Și că, scriind pentru fiecare probă în parte, cu cerințe diferite, cu dorințe de a se pune accent pe aspecte diferite (unii au cerut multă creativitate, alții au vrut respectarea dpdv tehnic a chestiunilor legate de SEO, alții ne-au pus la treabă în privința documentării, astfel încât produsele/serviciile lor să fie prezentate cât mai în amănunt), mi-am îmbogățit considerabil plaja de cunoștințe. Mulțumesc Georgianei Enache și Corinei Ștefan (Alma Parchet și ixpr.ro) pentru aprecieri și încurajări, pentru boost-ul de încredere în ceea ce pot să fac pe care l-am simțit în urma discuției pe care am avut-o, o interacțiune extrem de plăcută. A fost o bucurie să vă întâlnesc și să simt căldura cuvintelor apreciative din partea voastră.

Georgiana Enache și Corina Stefan

Mulțumesc Claudia și Albert pentru că “am dat de voi”, pentru că v-a trecut prin cap acum mulți ani să faceți să se întâmple un astfel de concurs în online și că ne aduceți aproape unii de ceilalți.

Claudia cea minunată

Mulțumesc Hotel Opal pentru găzduire și răbdare. Cred c-am bătătorit drumul dintre camera 312 și recepție cu diversele rugăminți pe care vi le-am adresat și vizavi de care ați fost extrem de amabili să îmi oferiți ajutor: am uitat cheia de la mașină la recepție, geaca pe terasă, am avut nevoie de o foarfecă să îi tai slipul lui Matei că îl jena ceva…nu știm ce, dar l-am tăiat. Ia factura, dă factura, ia camera, dă camera. O gălăgie a cerințelor, așa cum îi stă bine unei minți zăpăcite. Vă multumesc pentru răbdare, ospitalitate și ajutor!

sursă foto – facebook.com/HotelOpalCapAurora

Mulțumesc Ramona Anastasiu (casuta-anastasiilor.com) pentru inspirație! Ești fabuloasă și pentru mine ești un om inspirațional. Felicitări din tot sufletul pentru câștigarea trofeului cu căsuța ta, a minunilor, cum îmi place mie să îi spun blogului tău. O bucurie să te întâlnesc!

Felicitaaari, Ramona! ❤️

Gala SuperBlog, gală a oamenilor talentați, creativi și cu inimi deschise!

Cu recunoștință, o viitoare veterană a competiției. Așa să-mi ajute Dumnezeu! :))

13 Comments

  • Înainte de toate, vreau să mă autodenunţ: în cazul în care s-au aprins nişte beculeţe pentru situaţii de urgenţă de la blog, cum că e una puţin nebună care umblă peste tot şi dă click după click pe aici, eu am fost. Şi încă sunt.
    Am văzut pe blogul Dianei filmuleţul de la gală şi imediat după prezentarea ta, care m-a topit de drag, am venit aici. Şi n-am mai putut pleca.
    Mă feresc să scriu chiar tot ce gândesc sau simt şi asta doar pentru că sunt prima dată aici şi mi-e teamă că ar putea să pară deplasat, deşi mă bazez pe faptul că am văzut aici şi mulţi dintre dragii mei care ştiu că nu exagerez în entuziasmul meu. Dar mă îndrăgostesc pe loc de oamenii care ştiu să facă mişto de ei şi de scrisul picurat cu ironie şi umor fin şi fain (să nu mă dezic de ardeleanca din mine)
    Şi n-am ce să fac, mi s-a întâmplat acum, la tine, şi de aia am răscolit prin sertare. Şi o voi mai face.
    Te felicit pentru premiu şi pentru toată gălăgia de care e imposibil să nu devină dependent oricine o „aude” printre rânduri.
    Şi mulţumesc!

    • Vai de mineeee, și eu acum ce ma fac după atâtea cuvinte generoase și frumoase?! Mi s-a făcut piele de găină. M-am emoționat foarte tare la rândurile pe care mi le-ai scris. Sunt onorată, Potecuta! Și foarte bucuroasa! Îți mulțumesc din inima! ❤️❤️❤️ Ma bucur mult ca ți place ce citești aici, la mine. Și te aștept oricând, cu drag, cu o cafea calda, chiar și online. ?

      • Voi veni cu drag!
        Mulțumesc eu pentru primirea asta atât de frumoasă!

  • Ordine Sau DeZoRdine

    Salutare,

    Sper sa treaca repede aceasta euforie. Tocmai ti-ai deschis drumul. In online nu exista numai SuperBlog. Altii vor fi mai rai sau la fel de profi. Invata sa iti evaluazi valoarea. Apoi… spor la bloggerit.
    P.S. Ma pot alatura la acea cafea? Fac cinste cu un 5 to go.

    • Binevenite pentru mine, care abia scot capul. Te așteptăm cu drag la cafea. Cum o plănuim, cum te anunțăm! ?

      • Ordine Sau DeZoRdine

        Astept cu mare interes.

    • Mulțumesc de sfaturi, Georgiana! Sunt binevenite pentru mine, care a

  • Trebuie să repetăm mai des experiența, e clar!

  • Îți mulțumesc din tot sufletul, Mirela și felicitări încă o dată! Visez la o Gală ca și când… Sper din tot sufletul să ajung cândva.
    Dar până atunci eu te aștept (vă astept) la noi în Franța. Oricând, cu tot dragul ❤
    Te îmbrățișez ?

    • Mona, draga mea, poate or sa se alinieze planetele cumva. Ori pentru Gala, ori pentru vizita. Mulțumesc tare mult! ❤️❤️❤️

Ce părere ai?

Trending Posts

About Me

Thanks for stopping by!

Follow Me

Categories

Edit Template

© 2023 Created with Royal Elementor Addons