gălăgie în cap

Consultanță ca în filme la Vindem-Ieftin.ro

Uneori, un om total atehnic sau cu campul în nori, care nu are nici în clin, nici în mânecă cu treaba pe care o ai tu de rezolvat, îți poate da soluția salvatoare. Eu sunt genul de om pe care orice domeniu din ăsta care nu are legătură cu muzica, scrisul, preumblatul prin viață așa, precum găina fără cap, îl sperie și îl îndepărtează. Oricât de autodidactă aș fi, nu mă bag dacă mi-e foarte străin. Daaar…am rezolvat o situație extrem de complicată la un moment dat legată de materiale de construcții. Pam-Pam! Exact. Baba și mitraliera. Eu și materialele de construcții. 

Rolul

La începutul anului am dat un casting pentru un rol într-un film românesc. Știam că bugetul e mic, dar nu prea mă interesează, sincer, atâta timp cât eu am posibilitatea să fac lucrul care îmi aduce cea mai mare satisfacție pe lume. Am așteptat vreo câteva săptămâni răspunsul și dup-aia mi-am văzut de viață. Calculam, deja, câte filme se fac în medie pe an, să văd ce șanse aș mai avea să prind vreun rol într-unul dintre ele. Când mă așteptam mai puțin, a venit și telefonul. Personajul era al meu. Urma pregătirea filmului de către întreaga echipă. Trebuia să filmăm în iulie (era luna mai). Erau multe de pus la punct și, în cinematografie, în faza asta care precede filmarea, sunt foarte multe lucruri de rezolvat. Conform programului de pregătire, trebuia să particip la 2 sedințe de producție și 5 repetiții cu ceilalți actori și regizorul. 

Time is money

În mod normal, nu prea au ce să caute actorii la sedințele de producție. Asta, dacă nu cumva ești Meryl Streep și ești și producător executiv al filmului. 🙂 Însă la noi era, deja, totul pe fugă. Se făceau ședințe la comun, ca să mai salvăm din timp. E foarte important ca programul de filmare să fie respectat, pentru că sunt foarte mulți factori care, odată stabiliți, nu prea mai pot fi schimbați – locații închiriate, decoruri montate, programul personal al actorilor, etc. 

În prima sedință s-a discutat mult despre decoruri. Unul dintre cele mai importante aspecte. În film, decorul spune el însuși o poveste. Nu e frumos sau urât. Este sugestiv sau nu, vorbește despre personaje și îmbracă jocul actorului pentru a livra povestea cu totul, așa cum o fac și costumele și machiajul. Fiecare rotiță care se învârte în producția unui film are greutatea ei în ceea ce vor vedea spectatorii mai târziu pe ecranele din cinema.

Conform scenariului și viziunii regizorului, acțiunea se desfășura într-o casă foarte joasă, ca de pitici, cu tavanul foarte jos. Casa îmbrăcată în lambriuri exterioare, ca să semene cu cele americane. În interiorul ei trebuia creată o atmosferă apăsătoare, rece, care înghesuie și crează disconfort.. O casă care să pară în miniatură, dar care să ne cuprindă pe toți din echipă în momentul filmării. Colegii mei de la departamentul construcții decoruri, împreună cu producția, aveau trei mari probleme:.

Vindem-Ieftin.ro și soluția salvatoare

Mă plictiseam teribil. Să stau să ascult despre plăci de rigips, tencuieli decorative și alte lucruri cu care nu aveam nimic în comun la momentul ăla era pentru mine un chin. Eu voiam să joc, să repet, să vorbim despre personaje, să fim creativi. Dar, deodată, în plictisul meu, mi-am adus aminte de mama care e cunoscută pentru construcțiile mici și medii care îi răsar periodic în curte. Știti, că vă povesteam în primăvara cum pune ea acoperiș la câte-o bucătărie de vară, la câte un șopron și cum au început să apeleze la Vindem-Ieftin.ro pentru consultanță (că nici ea, nici tata nu se pricep) și livrare de materiale. 

Puncte tari Vindem-Ieftin.ro

Iau cuvântul în ședință și încep să explic precipitată că știu eu ce e de făcut. Știu eu un market network online cu materiale de construcții care ar putea să ajute cu tot ce au nevoie colegii mei de la departamentul de construcții decoruri. Nu știam ce să le spun mai întâi. Erau, deja, deznădăjduiți, dar nu aveau soluții, așa că se vedeau nevoiți să mă asculte. O actriță amatoare care joacă 5 secvențe în film se dă mare specialistă în termoizolații, tencuieli decorative și tot felul de chestii de care femeile, în general, nu au habar, dacă nu lucrează în domeniu. Dar în câteva vorbe le-am dat câteva informații importante. 

Serviciul de consultanță

Unul dintre cele mai importante aspecte ale problemei cu care se confruntau colegii mei de la departamentul construcții decoruri era faptul că aveau nevoie de cineva căruia să îi explice cam de ce materiale au nevoie – era vorba despre niște combinații despre care știau că funcționează, însă achiziția lor trebuia făcută în același timp, ca să se poată demara primele lucrări. Aveau lista pregătită, dar nu aveau timp să caute oferte, să negocieze prețuri pe la toate depozitele de materiale. Totul trebuia să se întâmple extrem de rapid. Am insistat asupra colaborării cu Vindem-iefin.ro pentru că știam de la ai mei cât de mult i-a ajutat serviciul de consultanță. Specialiștii lor știu și ce producători sunt ok, și ce prețuri sunt mai avantajoase în piață și cunosc foarte bine materialele pe care le recomandă. 

consultanta vindem-ieftin.ro

Preț bun și rapiditate în livrare

Atunci când ești presat de timp și de buget, soluția cea mai bună e să apelezi la un partener de proiect care să te ajute cu toate. La Vindem-Ieftin.ro toate astea sunt puncte forte, în ceea ce privește satisfacția clientului. 

Părerile clienților

Când comand ceva online, că e un electrocasnic, că e un gadget, că e orice, mă uit la recomandările clienților privind produsul în sine, dar și la recomandările celor care au fost clienții magazinului care le comercializează. Mi se pare foarte important să poți să pui la vedere, relaxat, pe site-ul tău părerile celor care au colaborat cu tine la un moment dat. Asta înseamnă transparență, grijă față de clienți, responsabilitate și preocupare pentru calitate. Asta s-a întâmplat și în situația asta. N-am fost singura, se pare, care face verificarea asta înainte de o achiziție mai importantă. Colegii mei m-au întrebat dacă știu ce recenzii sunt. Sunt peste 250 de recenzii video pe site și zeci de recenzii pe paginile de social-media ale companiei. 

recenzii vindem-ieftin.ro
recenzii vindem-ieftin.ro

Bucură-te de ajutor, orice-ai face!

Mi se pare important să știi să ceri ajutorul când a nevoie și să îl accepți atunci când îți este oferit. Că e o mână întinsă de la un prieten, că e un om de pe stradă care te îndrumă sau un specialist la care poți apela pentru consultanță în domeniul construcțiilor, ajutorul ăla trebuie primit cu încredere și bucurie. Business-urile sunt făcute de oameni. Cele care au valori sunt făcute pentru oameni. 🙂

Surse foto articol – site-ul vindem-ieftin.ro și Berkeley Communications pentru unsplash.com. Prelucrare vizualuri în Canva.

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2021.

Ce părere ai?

Trending Posts

DESPRE MINE

Scriu despre mine, că la mine mă pricep cel mai bine. 

Follow Me

Categories

Instagram

Edit Template
@Instagram

Dă-mi un follow pe insta

© 2023 All Rights Reserved