SuperBlog

Mobilier de baie Savini Due – îmbinarea esteticii cu funcționalul

Într-una din serile trecute mă uitam, împreună cu Andrei la emisiunea Visuri la cheie. Suntem telespectatori fideli. Ne impresionează atât cauzurile, dar și reamenajările care sunt făcute în casele oamenilor de către arhitecții desemnați să facă asta. Noi suntem în plin proces de planificare a unei renovări ca la carte a casei. Stând la bloc, e foarte important să găsim variante de mobilier și plaseara lui cât mai funcționale. Mai ales mobilier de baie. Însă nu vrem nici să luăm orice, doar ca să fie luat. Mi-a sărit în ochi, uitându-ne la emisiune, unul dintre sponsorii principali – Savini Due. Pe lângă piesele de mobilier superbe pe care le-am văzut în casele predate în emisiune, faptul că sponsorizează o acțiune de tip caritabil m-a impresionat.

Savini Due - partener premium în reamenajarea băii

Am luat laptop-ul și am început să fac puțină cercetare. Să aflu dacă brand-ul ăsta de mobilier de baie are ce ne trebuie nouă pentru a crea senzația de spațiu într-o baie mică de bloc. Ne interesa, însă, și estetica. Cum va arăta. Când îți reamenajezi casa, o faci pentru o perioadă lungă de timp, așa că atenția se îndreaptă spre calitate, utilitate și, nu în ultimul rând, cât de bine arată. O soluție de personalizare a mobilierului este exact ceea ce îi trebuie spațiului tău. Astfel, indiferent de câți m2 dispui, poți alege ce e cel mai potrivit pentru a face din baie un loc 100% funcțional și plăcut. Hai să vă spun ce am aflat:

Savini Due este cel mai important producător de mobilier de baie din România și din Europa de Sud-Est. Oferta de produse cuprinde măști și dulapuri pentru baie, oglinzi cu sistem de iluminare LED, lavoare ceramice, capace de toaletă. Mobilierul de baie este împărțit în 13 Colecții. Fiecare are specificul și designul ei, oferind potențialilor cumpărători o varietate largă de produse premium pentru amenajarea băii. 

De ce mobilier de baie Savini Due?

mobilier de baie Savini Due

Dulapurile de baie pot fi personalizate în funcție de necesitățile spațiului pe care îl ai la dispoziție. De la mobilierul modular până la cel în stil clasic, poți combina orice variantă, astfel încât să îți amenajezi baia visurilor tale, dar să și dispui, ulterior, de suprafața necesară pentru a te mișca cât mai liber.

Tehnologii moderne stau la baza creării colecțiilor Savini Due pentru a aduce clienților confort și stil. Produsele se caracterizează prin rezistență, siguranță la utilizare și durabilitate. Dulapurile utilizează tehnologii soft-close pentru a face folosirea lor cât mai confortabilă. În ceea ce privește oglinzile, acestea folosesc sistem de iluminare LED sau dispun de ceas digital sau factor de mărire.

Prin materialele certificate FSC și tehnologiile de producție despre care vorbeam mai sus, Savini Due se asigură că impactul asupra mediului este 0. Lemnul utilizat provine din păduri administrate cu responsabilitate.

Mobilierul modular este disponibil în diverse forme, produs din diferite materiale, în stiluri variate, astfel încât să se adreseze unui număr cât mai mare de clienți cu gusturi, principii și plăceri diferite. Oferta cuprinde oglinzi în diferite forme, cu mărimi care variază, cu funcții care să îndeplinească necesitățile utilizatorilor. 

Colecțiile de mobilier oferă variante pentru doritorii de piese cu linii tradiționale dar care să aibă și tușe moderne, regăsindu-se în ofertă mobilier clasic reinterpretat. De asemenea stilul minimalist este și el prezent prin dulapuri și măști cu aspect scandinav, simplu. De la finisaje mate, la cele lucioase, mobilierul de baie Savini Due poate fi găsit în combinații cu materiale metalice care dau un aspect modern. Aruncă o privire aici https://savinidue.ro/mobilier-de-baie/ și convinge-te. 

Cum amenajăm baia ca să fie funcțională și cu atmosferă agreabilă?

Așa cum spuneam la început, stăm la bloc, într-un apartament cu trei camere și două băi. Una mai mare și una de seriviciu. Este obligatoriu să găsim o variantă prin care să creăm spațiu, luând în calcul că de la copil la adulți, tuturor ne plac băile în cadă. Deci pe asta n-o putem elimina din baia mare. Vom lua în considerare, deci, tipul de mobilier modular suspendat, astfel încât să putem așeza corpurile în spațiul rămas disponibil. Cu varianta asta de dulapuri, avem mai multe posibilități de amenajare. Culoarea pereților va fi albă, cu faianță foarte deschisă la culoare doar pe peretele din dreptul căzii și lavoarului și cu gresie gri deschis. 

Pentru baia de serviciu, unde spațiul e și mai mic, alegem un dulap cu lavoar, unul suspendat și oglindă rotundă cu sistem de iluminare cu LED.

Colecția Corallo - mobilier de baie pentru casa noastră

În urma unei cercetări amănunțite a ofertei și colecțiilor Savini Due, ne-am oprit asupra colecției Corallo. Cei care citesc ce scriu pe blog mai mult sau mai puțin constant, știu că prefer senzația de căldură, de atmosferă caldă, de tradițional combinat cu nou și modern. Se aplică, desigur, și în cazul băii. Colecția asta oferă tot ce ne dorim prin:

Pentru crearea spațiului am ales finisajul Rovere Bianco, cel mai deschis la culoare. Masca cu lavoarul ceramic de 61 de cm lungime se potrivește perfect în spațiul pe care îl avem disponibil. Colecția Corallo dispune de variante de dulăpioare suspendate cu oglinzi pe uși. Asta ne-a încântat foarte tare. Pentru că deasupra lavoarului ne-am dorit o oglindă mare cu sistem de iluminare cu LED de jur împrejur, de sine stătătoare. Pe pereții rămași disponibili (în afara celui pe care e amplasată cada) vom dispune vertical două dulăpioare cu oglinzi pe uși – unul dintre ele urmând să fie suspendat. Acestea dispun de închidere amortizată și rafturi de sticlă. Astfel spațiul se mărește considerabil din punct de vedere vizual. 

Varianta de mobilier modular suspendat este o necesitate pentru băile cu suprafețe utilizabile mici. E nevoie de spațiu de depozitare a prosoapelor, cosmeticelor de baie, a produselor folosite la mașina de spălat rufe. Designul deosebit și spațiul generos de depozitare sunt prietenii băilor de bloc. 

Voi cum v-ați amenaja baia, astfel încât să fie cât mai funcțională, dar, în același timp să beneficiați și de o atmosferă cât mai agreabilă?

Surse foto articol – Savini Due. Prelucrare vizualuri în Vista Create

Articol scris pentru SuperBlog 2021.

Ce părere ai?

%d bloggers like this: