SuperBlog 2021 s-a terminat. Trăiască SuperBlog!

Hei, hei, hei, iată că s-a instalat și lobotomizarea de după competiția SuperBlog. Același lucru s-a întâmplat și în primăvară când, după competiție am avut nevoie de o perioadă în care să îmi adun gândurile împrăștiate printre brief-urile primite și imaginația și sursele de inspirate de pe coclaurile www-ului unde am căutat informații despre sponsori care să mă ajute să scriu pentru probele din concurs.

E foarte ciudat. E o oboseală psihică care mă face să nu mai vreau să văd în ochi dashboard-ul blogului și să refuz total să deschid un post nou. Pe lângă toropeala asta de după, mă ia și viața cu lucrurile amânate pe parcursul celor 2 luni de desfășurare a concursului.

competitia SuperBlog

În fine… Treaba e că a meritat toată stoarcerea la maxim a creierului și toată osteneala de a nu scrie doar de dragul de a posta ceva. Am ocupat locul 2 după 25 de probe care m-au forjat puternic. Locul 2 din 97 de bloggeri participanți (unii au dus competiția până la capăt, alții s-au oprit pe parcurs, iar alții au ales să scrie doar la anumite probe din prima) e mai mult decât onorant pentru mine. Scriu doar de 2 ani și jumătate fix așa cum mă taie capul – lucru care se poate vedea din toate articolele postate până acum în afara competiției.

Ce am câștigat la SuperBlog?

Am câștigat multe premii. Unele constând în bani cash, altele în vouchere și câteva în produse. Dar nu asta e cel mai important. Important pentru mine e că nu m-am lăsat doborâtă de lipsa de energie intervenită pe parcurs, că m-am bucurat de tot ce s-a întâmplat – de la procesul de a gândi articolele până la discuțiile constructive de pe grupul de facebook. Suntem atât de diferiți încât e imposibil să nu învățăm câte ceva unii de la alții. Iar eu am învățat multe de la bloggerii participanți. Și sunt foarte recunoscătoare pentru asta.

Deși credeam că în primăvară m-am pus la zi cu tot ce trebuie să știu din punct de vedere tehnic, ei bine… și în ediția asta am adăugat la cunoștințe noi multe alte lucruri. În perioada asta a vieții mele, poate pentru că stau acasă și nu vreau să se instaleze sentimentul de inutilitate, sunt ca un burete uscat care absoarbe tot ce prinde. E o sete pe care n-am avut-o în scoală, n-am mai experimentat-o la nivelul ăsta niciodată. Mi-aș dori timp. Ca să pot să acumulez cât aș vrea eu.

Cine a câștigat SuperBlog 2021?

Ediția de toamnă a competiției a fost câștigată de Diana. Nu știu dacă am mai întâlnit vreodată o persoană cu atâta tenacitate și o capacitate extraordinară de organizare. Este un exemplu fantastic de putere de muncă, de ambiție. Nu merita nimeni mai mult să câștige ediția asta. S-a întâmplat fix ce trebuia să se întâmple unui om dedicat, perseverent și creativ. Felicitări, Diana! Ești o forță! 

Îi felicit și pe ceilalți colegi de competiție. A fost o ediție grea. Cea din primăvară are mult mai puține probe și nu simți oboseala instalându-se atât de repede. Ana, cealaltă colegă a mea de podium și o persoană tare dragă mie e un alt model de blogger mișto tare pentru mine. E creativă, e deșteaptă și cred că și ea e un pui al mamei organizării – mamă, cu serviciu full time a reușit să scrie niște articole absolut fabuloase.  

Gânduri de final

Pentru mine, în competițiile de genul ăsta mi se pare cel mai important să mă lupt eu cu mine. Știu, vorba asta e prezentă peste tot ca o motivațională obosită și răsfolosită. Dar e foarte tare să încerci să îți analizezi evoluția pe parcursul concursului – de la idei creative, la starea psihică de după primirea notelor, la primirea cu bucurie a recompenselor și capacitatea de a te bucura pentru ceilalți. E un joc. Și dacă pierzi bucuria nici nu mai merită să continui. Pentru ce te-ai lăsa să simți frustrare și tristețe, încrâncenare și nemulțumire? E de neînțeles să alegi astea pentru tine.

So… recomand oricărui blogger să intre măcar odată în competiția SuperBlog (deși, odată ce participi nu prea mai dai skip următoarelor ediții – e ca un drog bun). Pentru testarea proprie. Și pentru bucuria rezultatelor. Pentru evoluție. 

SuperBlog s-a terminat. Trăiască SuperBlog!

Sursă foto articol – Pixabay. Prelucrare cover – Vista Create

12 Comments

 • Îți scriu și aici, în sfârșit am ajuns la laptop după ce toată săptămâna am fost mobile (iar de pe telefon e o aventură să comentez). Felicitări din suflet, Mirelush, ai muncit enorm, ai pus suflet și asta nu doar că s-a văzut, s-a simțit în fiecare cuvințel!

  • Mulțumesc, Dienushkisa! ❤️

 • Te felicit din toată inima! Mă bucur de reuşita ta foarte mult. Curios lucru, doar pe tine şi pe Diana v-am urmărit, poate nu chiar la toate probele, dar la cele mai multe. La edițiile trecute reuşisem să urmăresc mai mulți concurenți…eşti demnă de toată admirația!👍👍👍🤗

  • Mulțumesc tare mult! ❤️

  • 🙂 Mulțumesc, Lumi! ❤️

 • Felicitari, Miri! Esti un om grozav, o bomba de idei si inspiratie, esti cea mai frumoasa galagie din SuperBlog.
  Succes si astept sa-ti citesc articolele spumoase si sezonul urmator!
  Keep the light up!

  • Mulțumesc tare mult, Anita! Felicitări și ție! ❤️ Sa fim sănătoase și sa ne bucuram de scris și competiție! ❤️🥳

 • Felicitări, Mirela! Ești de admirat și o inepuizabilă sursă de inspirație. Mă gândesc cu groază că în primăvară te pierdem și pe tine ca pe Diana. M-aș bucura pentru tine, dar a-i lăsa un gol imens.
  Mult succes în tot ce urmează pentru tine!

  • Mona

   Felicitări, Mirela! M-am bucurat foarte tare pentru tine! Ești o inspirație și îmi ești enorm de dragă! Să ne citim cu bucurie în continuare! ❤🤗😘

   • Mulțumesc mult, Mona! Te pup tare! Sa fim sănătoși cu toții, sa putem face ce ne place! ❤️🤗

  • Almona, mulțumesc mult de tot! Nu știu ce să zic cu primăvara 😂. Mă gândesc să scriu doar la anumite probe. Dar mai vedem ce se mai întâmplă pana atunci. De ieșit din competiție nu vreau să ies. Că mie-mi place freamătul ăla. 🤗❤️

Ce părere ai?

Trending Posts

© 2023 Created with Royal Elementor Addons