SuperBlog – antidotul împotriva lâncezirii

Ia uite, dragă, ce-mi tremură mâna…Să fie vreo 8 luni de când n-am mai deschis wp-adminul blogului ca să scriu ceva. Recunosc că acum mi-e greu și să pun cap la cap 2 idei ca să explic ce e cu articolul ăsta. Mușchiul creativității în scris e vai mama lui. Neîngrijit, nebăgat în seamă, neantrenat. Și acum mă pune în postura de tuta tutelor, lobotomizată și incapabilă să pună vorbele cap la cap de un paragraf, acolo…

În fine. Ce vreau să zic e că mă înscriu la SuperBlog, cea mai longevivă competiție de blogging de la noi, ca să mă vindec de toate astea. Să fac să dispară lenea de a pune ideile într-un articol, să fac să fie o poveste în ce scriu, să se învârtă rotițele ruginite și bătrâne. Să am un scop care să mă facă să scormonesc în ungherele prăfuite și pline de pânze de păianjen ale minții.

Mi-e dor să fac mișto de mine în scris în timp ce scriu articole pentru branduri serioase. Să pun pe tapet ce mai fac eu cu prietenele mele în city break-uri (că n-a fost unu’ fără peripeții), să mă fac de râs în video-uri ca 90% dintre tiktokeri, să mă izmenesc fără frână, fără presiunea notei. Și câte și mai câte.

Vă spun, dacă amânarea ar fi o carieră, aș fi șefa ei supremă, regina. Mă trezesc dimineața și spun: “Azi mă apuc de scris!” și până la prânz uit, pentru că job, pentru că Matei, pentru că viață. Și nu e că “Si ce-are, dom’le, nu scrii și gata, dacă n-ai timp!” Că nu merge așa la mine. Mă frustrează și mă deprimă. Am nevoie să fac ceva creativ. SuperBlog nu admite amânări. Deci e perfect, pentru că e ca și cum aș fi pusă într-o cursă cu maratonul creativității și trebuie să trag de mine să ajung la linia de sosire.

Cum faci și tu, blogger hibernant?

Eu zic că e o idee bună și pentru voi, ăștia de n-ați mai scris de când era bunica fată și vă miroase blogu’ a moș. Pașii sunt așa:

  • îți anunţi participarea competiție într-un articol pe blogul tău – așa cum fac eu acum;

  • după validarea înscrierii, îți poți accesa contul SuperBlog

  • articolele se înregistrează în contul din platformă și tot acolo vezi și notele

Simplu ca bună ziua.

 

competitia SuperBlog

Ce e așa mișto la SuperBlog?

Competiția SuperBlog este cu siguranță una dintre cele mai interesante și captivante experiențe pentru bloggeri. Dacă te-ai plictisit de rutină și de lipsă de inspirație, SuperBlog vine ca o gură de aer proaspăt și îți oferă oportunitatea de a-ți redescoperi pasiunea pentru scris și de a-ți dezvolta abilitățile de storytelling.

Iată câteva motive pentru care Competiția SuperBlog este atât de misto:

1. Provocare și păreri diverse

SuperBlog îți pune la încercare creativitatea și îți oferă posibilitatea de a-ți exprima opinia liber și autentic. Fiecare temă propusă în cadrul competiției este o provocare în sine, care te îndeamnă să explorezi diferite perspective și să fii inovator în abordarea subiectelor.

2. Creștere personală și profesională

Participarea la SuperBlog nu înseamnă doar oportunitatea de a câștiga premii generoase, ci și de a te dezvolta pe plan personal și profesional. Prin scrierea constantă și prin primirea feedback-ului de la sponsori, vei avea ocazia de a-ți îmbunătăți abilitățile de scriere, de a-ți diversifica stilul și de a-ți extinde orizonturile.

3. Comunitatea SuperBlog

Gala SuperBlog

SuperBlog adună laolaltă o comunitate vibrantă și plină de entuziasm, alcătuită din bloggeri talentați și creativi. Cu toții suntem acolo pentru a ne susține reciproc, pentru a ne inspira și a ne împărtăși experiențele. Bucuria de a descoperi și citi articole de la alți participanți este cu siguranță unul dintre aspectele cele mai mișto ale competiției.

4. Vizibilitate și oportunități

Aduce și vizibilitate pe blog. Dacă te intereează aspectul ăsta și nu scrii de nebun, ca mine, în neant, ca o artistă neînțeleasă ce mă aflu, să știi că eu după participarea la SuperBlog am început să am vizualizări zilnice ale blogului. Până atunci er apă de ploaie…

E o aventură, ce să mai…

Ne vedem în ring! AAAAAhhhhhh, abia aștept!

4 Comments

 • N-ai idee cât mă bucur că participi, îmi aduc aminte acum 3 ani cum îți citeam fiecare articol de la Superblog. Sunt curios să aflu cât ai mai crescut de atunci. Mult succes, Mirela! Pontul meu e că vei termina fără emoții și în această ediție pe podium.

  • Hey, Mulțumesc tare!

  • Multumesc!

Ce părere ai?

Trending Posts

© 2023 Created with Royal Elementor Addons