gălăgie în cap

Vindem-ieftin.ro – Ridicăm Șantiere, nu Șmecheri! Alege cu cap materiale de construcții

Mă sună tata într-o zi:

 • Băi, Țiți, am făcut-o de oaie. Să vezi ce-mi face maică-ta! 
 • Ce-ai pățit?
 • Știi, că voiam noi să dărâmăm magazia aia din spate și s-o refacem de la zero. Că e vai de mama ei, căzută, ruginite toate, pereții stricați.
 • Așa…
 • Și-am vorbit cu ăsta a lu’ Petrache, că zicea că știe el pe unii la Buzău care vând materiale de construcții și ți le aduc până-n poartă. Să nu mă mai duc eu 45 de km până în oraș. Că nici nu prea știam ce să iau exact, ce e mai bun. 
 • Așa…
 • Și i-am sunat, tată, am vorbit cu un băiat de-acolo și mi-a zis el ce e mai bine să iau, că-mi trebuie și materiale pentru structură și fundație și nisip, caramidă, și ce-a mai zis el acolo mai multe materiale de construcții. Mie mi s-a părut cam scump, dar na, am zis că știu ei, sunt profesioniști și dacă-s de calitate materialele, merită.
 • Și ce s-a-ntâmplat?
 • Tatuțule, m-au pus să le trimit banii în cont (eu eram fericit și că am învățat, în sfârșit să folosesc aplicația aia de la bancă pe care mi-ai instalat-o tu) și nici că i-am văzut. De 3 săptămâni sun întruna. Nu mai răspunde nimeni. Ăsta a lu’ Petrache zice că la el au venit și i-au adus, da’ asta era acu’ un an jumate, doi. 
 • Câți bani le-ai trimis?
 • Vreo 4000 de lei, tată. Mi-e și frică să îi zic lu’ maică-ta. 
 • Tati, face așa: îți trimit eu jumatate de sumă și văd ce pot să fac să te ajut.

Cum să Eviti Capcanele Când Cumperi Materiale de Construcții

Am închis telefonul și mi-am adus aminte că mi-a mai povestit un prieten la un moment dat că și-a luat o țeapă d-asta de la unii. Tot despre materiale de construcții era vorba. Și că a rezolvat-o rapid și frumos cu un alt furnizor. Oameni serioși, profesioniști. L-am sunat instant și i-am cerut detalii. Mi-a trimis link-ul ăsta https://vindem-ieftin.ro/depozit-virtual/să mă documentez în primă fază și apoi mi-a povestit cum l-au ajutat pe el. El avea o construcție mare de făcut, casă cu amprentă de 100 mp.

Se pare că firma asta nu este doar un furnizor obișnuit de materiale de construcții; este un partener de încredere pentru oricine visează să-și facă o casă frumoasă și confortabilă.

Vindem-ieftin.ro stă mândru la intersecția dintre prețuri bune și calitate super. Cu o gamă mare și super variată de produse, de la gresie și faianță până la instalații sanitare și scule profesionale, depozitele virtuale sunt o comoară pentru orice pasionat de construcții. 

Ce sunt depozitele virtuale?

Să vă spun cum funcționează:

Depozitele Virtuale aduc o abordare nouă la ideea tradițională de depozit prin intermediul comenzilor online și sfaturilor directe de la specialiști locali în materiale de construcții. Așa că, similar cu cumpărăturile din depozitele fizice, poți primi comanda acasă și să te asiguri că totul e în regulă abia la livrare. Depozitul Virtual, o inovație faină în România, face posibil ca oricine cu abilități de vânzare să-și deschidă propriul depozit fără stresul stocurilor și al logisticii.

Deci, dacă ești în căutare de sfaturi de la experți, seriozitate pe piață, și un mod simplu de a-ți deschide propriul depozit, ești în locul potrivit. Consultanță, specializare, și prețuri corecte – exact ce-și dorea și tata. Toate acestea, plus livrare la ușă și materiale de construcții de calitate.

Avantajele apelării la profesioniștii Vindem-ieftin.ro

 • Consultanță

  Consultant dedicat la nevoie care te ajută să identifici ce îți trebuie pentru a realiza lucrarea pe care o dorești. Vindem-ieftin.ro are 45 de consultanți online gata să sară în ajutorul cumpărătorilor.

 • Preț și Calitate

  Acces la toți producătorii premium de materiale de construcții. Calitate garantată a prduselor. Posibilitatea de a compara ofertele primite de la alți furnizori.

 • Eficiență

  Totul se întâmplă online: trimiți lista de materiale și primești consultanță, toate produsele într-un singur loc, livrare gratuită la ușa ta.

 • Seriozitate

  Seriozitatea e foarte importantă. Înșelătoriile au început să crească în domeniul construcțiilor și e nevoie de un furnizor cu istorie piață, cunoscut ca jucător de încredere. Recenziile care se găsesc pe site stau mărturie referitor la experiența pe care cumpărătorii au avut-o cu un astfel de furnizor.

depozit virtual

Povestea lui tata a avut, până la urmă, un final fericit. Pentru că a fost ajutat de cei de la vindem-ieftin.ro să achiziționeze numai materialele care îi trebuiau (vezi detalii). Și a recuperat și o parte din sumă, pentru că produsele au fost mult mai ieftine decât la doreii înșelători care l-au păcălit. 

3 metode pe care le adoptă cei care fac înșelătorii în vânzarea de materiale de construcții. Cum poți să le eviți

1.Capcane cu oferte atrăgătoare, dar deșarte: E un truc pe care-l știe toată lumea – să-ți arunce în față prețuri de chilipir pentru materialele de construcții, să atragă atenția cumpărătorilor în căutare de oferte bune. Doar că, să știți, deseori, înșelătoriile ascund niște costuri neașteptate, gen taxe de transport care parcă au venit de pe altă planetă sau produse care mai de care mai dubioase. Așa că, să nu cumva să vă prindă nepregătiți – fiți cu ochii pe detalii și citiți tot până la capăt să nu aveți surprize nedorite.

2. Piese lipsă din puzzle-ul informațional: E ca atunci când primești jumătate de rețetă și te aventurezi să gătești – furnizarea de informații incomplete sau ambigue despre produsele de construcții e o altă ispită pe care unii vânzători neserioși o folosesc. Sunt ca niște magicieni cu cuvintele, ascunzând detalii esențiale sau aruncând în aer un voal de mister. Deci, fiți pe fază și nu vă feriți să întrebați absolut tot ce vreți să știți înainte să faceți o achiziție. Și nu uitați să aruncați un ochi pe recenzii și recomandări de la alți cumpărători – e ca un ghid neoficial al experiențelor anterioare care vă poate lumină calea prin labirintul informațional.

3. Materiale contrafăcute sau de slabă calitate: Uite o altă șmecherie pe care unii o folosesc – încearcă să vă vândă materiale de construcții contrafăcute sau mai slabe calitativ. Sigur, la început, prețul pare atractiv, dar, până la urmă, vă treziți cu probleme la proiect și cheltuieli neașteptate. Așa că, my friends, fiți cu ochii pe autenticitatea produselor și cumpărați doar de la furnizori de încredere, cei cu o reputație faină în domeniu.

Sigur, astea sunt doar trei pe care le-am mai auzit de la oameni cărora le-am povestit despre ce a pățit tata cu falșii vânzători din Buzău. Dar mai sunt multe alte metode. S-au specializat atât de mult în a păcăli oamenii, încât auzi povești pe care nu-ți vine să le crezi. 

E bine să învățăm să ne ferim în general de cei care încearcă să ne păcălească. Dar mai ales când vine vorba despre a-ți construi propria casă, de a investi pe termen lung. E musai să ne facem research-ul bine înainte. Că se pierd bani, timp, nervi. Sper că v-a fost de folos. 

Vă pupez și vă urez!

Articol scris pentru SuperBlog 2023

Sursă foto: Vindem-Ieftin.ro și Pexels

Ce părere ai?

Trending Posts

DESPRE MINE

Scriu despre mine, că la mine mă pricep cel mai bine. 

Follow Me

Categories

Instagram

Edit Template
@Instagram

Dă-mi un follow pe insta

© 2023 All Rights Reserved

%d bloggers like this: