Povești în mobilier: Cum FAVI.ro te ajută să adaugi magie în fiecare cameră

Când deschizi ușa unei camere, nu faci doar un simplu pas înăuntru, ci intri într-o lume plină de povești și emoții. De când sunt mică îmi place să arunc de afară o privire în casele oamenilor. Povestea cineva că în Olanda oamenii nu prea au draperii sau perdele și ferestrele lasă lumina să inunde casa. Iar trecătorii au acces la lumea dinăuntru. Nu-mi place să mă uit pentru că-s băgăcioasă, ci pentru că e un întreg univers acolo. O poveste a fiecărei case. 

Casa - cartea de povești a celor care o locuiesc

Cel mai bine mă simt acasă. În vacanțe, deși experimentez viața trăită în hoteluri de 4 sau 5 stele sau vile cu piscină și condiții excelente, mă apucă dorul de apartamentul din Berceni unde ni se derulează cotidianul. Am prins rădăcini și e aproape imposibil să ni le smulgă alt spațiu de locuit. Pentru că fiecare cameră are o poveste și amprenta celor care o locuiesc. E martorul bucuriilor, al lacrimilor, al frustrărilor, al succeselor. Al vieții derulată înăuntrul ei. 

În casa noastră miroase-a copt și bucurie. A pasiune pentru fotbal, scris, cinematografie, muzică și sport. A râsete cu dureri de burtă și a frustrări. A iubire necondiționată oferită de un băiețel părinților lui și a grijă, iubire și fascinație din partea lor. Miroase a zile de vară răcoroase și ierni călduroase. A cozonac și înghețată de casă. A mamă, a tată și-a copil fericit. 

Am încercat să căutăm un singur loc de unde să achiziționăm mobilierul, corpurile de iluminat, textilele și tot ce îi mai trebuie unei case amenajată astfel încât să îi povestească pe cei care o locuiesc. Cu atmosfera veneam noi, oricum. Am ales FAVI.ro pentru toate motivele de mai jos. 

FAVI.ro motorul de căutare pentru poveștile casei tale

FAVI.ro nu este doar un magazin online obișnuit; este comparația care face din căutarea mobilierului și decorațiunilor o experiență ușoară și distractivă. Cu sute de mii de produse adunate de la peste 250 de magazine din România, FAVI.ro este un motor de căutare ce îți oferă acces la întreg universul designului interior fără a trebui să sari dintr-un magazin în altul online.

Indiferent dacă ești în căutare de piese minimaliste sau accente extravagante, FAVI.ro pune la dispoziție opțiuni bogate pentru a-ți îndeplini visele de design. Te poți bucura de posibilitatea de a alege mobilă și decorațiuni în funcție de preferințele tale, fie că sunt legate de stil, culoare, preț sau material. Este locul unde găsești totul, fără să te pierzi în hățișul internetului.

Cu o prezență în 9 țări, inclusiv România, unde a fost lansat în 2018, FAVI.ro redefinește modul în care oamenii se apropie de amenajarea locuinței. Motorul de căutare FAVI.ro nu este doar un serviciu; este un prieten de încredere care vine în ajutorul tuturor celor care își doresc o locuință frumoasă și personalizată. Astfel, căutarea pieselor perfecte devine mai mult decât o activitate funcțională, devenind o călătorie plină de descoperiri și posibilități.

Creează povestea casei tale cu ajutorul FAVI.ro

Povești în hol

Povești în hol

Povești în camera copiilor

Povești în camera copiilor

Povești în bucătărie

Povești în bucătărie

În călătoria ta prin universul designului interior, FAVI.ro devine ghidul tău de încredere. Cu o gamă variată de elemente de mobilier și decorațiuni, FAVI.ro nu este doar un magazin online, ci un partener în crearea poveștii tale de casă.

Pentru a începe această călătorie captivantă, adu-ți aminte că fiecare obiect are o poveste de spus. Poți alege să creezi o atmosferă boemă cu piese de mobilier vintage sau să aduci modernul în casă ta cu accesorii contemporane. O oglindă elegantă poate deveni centrul de interes al unei camere, reflectând nu doar imaginea ta, ci și personalitatea spațiului. Dacă vrei să-ți amintești de călătoriile tale, poți opta pentru accesorii care să spună poveștile lumii.

Fiecare alegere pe care o faci în ceea ce privește mobilierul și decorațiunile din casă contribuie la crearea atmosferei și la conturarea poveștii tale personale. FAVI.ro îți pune la dispoziție nu doar produse, ci și inspirație pentru a transforma fiecare cameră într-un capitol captivant din cartea ta de viață. Prin alegerea atentă a fiecărui detaliu, vei reuși să aduci la viață și să conturezi personalitatea spațiului tău.

Povești în dormitor

Povești în dormitor

Povești în baie

Povești în baie

Povești în camera de zi

Povești în camera de zi

Povești din fiecare cameră

Fiecare cameră are personalitatea și povestea ei unică. Însă în toate colțurile unei case trebuie să existe elemente comune care să exprime ceea ce împart sufletele care se bucură de confortul ei. 

Poveștile din hol

În copilărie toate vizitele prietenilor părinților mei se sfârșeau cu câte o sesiune luuungă de povești spuse pe ultima sută de metri în hol. Cred că mulți dintre noi avem astfel de amintiri. Holul, martorul istorisirilor rapide, de ultim moment, al aducerilor aminte. Toată lumea în picioare, oaspeții gata de plecare, gazdele gata de pregătit pentru somn. Dar parcă niciunii nu se încumetă să închidă conversația. Același lucru se întâmplă și acum la noi în casă când ne vizitează prietenii. Mai poposim preț de câteva minute în locul de bun venit și despărțire, în același timp, al casei. 

Holul e partea casei care invită. Care exprimă bucuria vizitelor, care îmbie la șederi plăcute și timp prețios petrecut împreună. E cartea de vizită a casei. Așa că amenajarea lui e foarte importantă. Trebuie să fie atât practic, cât și atrăgător. E cea mai aglomerată parte din locuința noastră – intrăm în casă, aruncăm cheile, încălțămintea, gențile, ghiozdanul. Plus că trebuie să avem la îndemână tot ce ne trebuie înainte să ieșim pe ușă. Cred că holul spune, de fapt, povestea grabei, a vremurilor ăstora când ieșim val-vârtej din casă ca să rezolvăm lucruri, să ajungem în locuri, să întâlnim oameni. 

Povești din hol
Sursă foto: instagram FAVI.ro, Pexels, Freepik și Pinterest. Prelucrare în Vista Create

Poveștile din camera copilului

E povestea unui pui de om care descoperă lumea cu entuziasm și bucurie. Cu timiditate și încercări, cu sufletul inocent în căutarea drumului. Am încercat să îl lăsăm să își pună amprenta, să nu intervenim prea mult. Am făcut căutări pe motorul favi.ro și am ales împreună ce i-a plăcut lui cel mai mult. 

Camera băiețelului nostru e luminoasă, cu geamuri mari pe care lumina e invitată să între și să dea energie și vibe bun. Piesele de mobilier sunt albe, în combinație cu culori pastelate (verde, albastru deschis, crem) astfel încât să nu obosească ochiul. Am încercat să nu aglomerăm spațiul pentru a-i oferi posibilitatea de a-ți exprima creativitatea. Povestea pe care o spune camera lui Matei e fascinantă – cu căutări, cu semne de întrebare, cu povești citite înainte de culcare, cu energie bună și blândețea cu care ne contaminează și pe noi, oamenii mari din jurul lui. 

Lui Matei îi place mult să doarmă. Da, știu, surprinzător pentru un băiețel de vârsta lui, dar așa a fost de mic. Patul și-a dorit musai să fie unul de oameni mari. Oricum, doarme foarte agitat, se trezește de multe ori la celălat capăt decât cel la care s-a culcat. Cu saltea moale, cu așternuturi confortabile, dar neapărat ilustrate cu supereroi sau una dintre pasiunile lui (Minecraft :)). Când am căutat paturi, ne-am dorit să fie de o persoană (de o persoană, așa cum spuneam, dar un adult să fie :)), ca să îi lăsăm spațiu suficient de joacă în carmeră. 

povestea camerei copilului
Sursă foto: FAVI.ro. Prelucrare în Vista Create

Poveștile din camera de zi

Sufrageria noastră spune povestea serilor petrecute împreună. A timpului care parcă stă în loc și a împărtășirii emoțiilor și întâmplărilor de peste zi. Culorile sunt calde – bej, crem, maro, dar predominant este albul care dă senzația de spațiu. Obiectele de mobilier nu fac altceva decât să întregească atmosfera pe care am vrut să o creem. Am găsit pe motorul de căutare FAVI.ro multe variante care pot fi combinate, astfel încât să dăm senzația de tot unitar. 

Dintre canapelele pe care le-am văzut pe site am ales una extensibilă de trei locuri, astfel încât să nu fim nevoiți să ne ridicăm dacă ne trage somnul în timpul unui film cu supereroi pe Netflix. Măsuța de cafea nu susține numai cafeaua în diminețile când mă trezesc în zorii zilei să pregătesc tot ce trebuie pentru școala copilului, mesele de peste zi și treburile noastre, ale adulților. Este și susținătoarea bolului de floricele, a celui de fructe și a cărții pe care, de multe ori, mă încăpățânez să nu o las din mână. 

Povestea camerei de zi
Sursă foto: FAVI.ro. Prelucrare în Vista Create

Poveștile din baie

Oglinda din baie spune povești despre mine. Povestește cum în fiecare dimineață reflectă imaginea unei femei care dă Hi-5 cu ea însăși în oglindă, cum își mărturisește că, de fapt, poate orice, că ține doar de ea să fie fericită, că e o mamă și o soție bună, oricât s-ar biciui pentru că nu e. Spune povestea unei femei de 43 de ani care a învățat să își iubească ridurile și istoria pe care ele o oglindesc. 

Baia e locul de desfășurare al momentelor de relaxare cu spumă și muzică în surdină, de reîncărcare după o zi epuizantă. E locul care răsună de râsete și chicoteli de copil, locul unde s-au întâmplat primele scufundări și primele lecții de înot. E scena pe care se interpretează arii și cântece pop cunoscute, balade rock și șlagăre. 

Poveștile băii
Sursă foto: FAVI.ro și Pexels. Prelucrare în Vista Create

Poveștile din dormitor

Ne place somnul tuturor celor trei membri ai familiei. Mai ales cel de prânz. Să ne cuibărim în lenjerii răcoroase vara și pufoase iarna. Să ne îngropăm în perne și să ne trezim ușor transpirați la ceafă de vise intense și odihnă ca la carte. Povestea pe care o spune dormitorul nostru este aceea a confortului și odihnei. A lui “avaiu” (așa ne spunea Matei când era mic și nu putea să vorbească foarte bine “i love you = avaiu”) și “îmbrățișărilor puternice” fără de care nu ne culcăm. 

Am ales culori calde și decorațiuni care să întregească spațiul. Florile decorative sunt un must în dormitor. E nevoie de oxigen pentru un somn odihnitor. Fotografiile de familie întregesc atmosfera camerei. E despre familie, despre relaxare și iubire. 

Povești din dormitor
Sursă foto: FAVI.ro și Pexels. Prelucrare în Vista Create

Fiecare obiect de mobilier și fiecare decorțiune aleasă cu grijă pentru casa ta pun bazele atmosferei și poveștii spațiului tău personal. Cu FAVI.ro, nu primești doar produse, ci și sursa ta de inspirație pentru a face fiecare cameră să devină un capitol captivant în povestea ta de viață. Prin fiecare detaliu pe care-l selecționezi, ești stăpânul personalității spațiului tău.

Deci, nu ezita să pornești în aventura designului interior cu FAVI.ro! Aici, fiecare cameră ascunde un secret ce merită a fi descoperit și o poveste ce așteaptă nerăbdătoare să fie relatată.

Vă pupez și vă urez!

Articol scris pentru SuperBlog 2023.

Ce părere ai?

Trending Posts

© 2023 Created with Royal Elementor Addons