Secret Santa perfect cu cardul cadou de la Answear

S-a strigat Bingo! Mă rog, e un fel de a spune că s-au tras bilețelele anul ăsta pentru Secret Santa în grupul nostru de prieteni. Îmi place mult tradiția asta pe care o avem de câțiva ani buni. Intrăm, încă de la sfârșitul lunii noiembrie în spiritul Sărbătorilor. Practic facem ceea ce se numește Crăciunul înainte de Crăciun. Ne adunăm la vin fier și prăjituri de casă în casa împodobită, deja, a unuia dintre noi și se face marea extragere. E cu veselie, cu glume, cu încercări de a afla cine pe cine a tras. 

Cu entuziasmul la maxim în primă fază, m-am transformat din Super Santa în Super Stresată secolului. Pentru că mi-a picat iar Chiți, prietena mea de aproape 30 de ani. Ani de prietenie. Frate, lucrurile sunt aranjate, vă spun! În ultimii trei ani numai pe ea am tras-o la extragerea bilețelelor. Ce mă faaac?, mă întrebam disperată. De ce? Pentru că îi plac lucrurile speciale, cu quelque chose. Și eu am dat-o-n bară de vreo două ori în trecut. Anul trecut i-am luat o eșarfă care nu-i plăcea deloc și s-a uitat la ea cu expresia clară “ce-i cu chestia asta?”. Ea e minunată și mi-a mulțumit, m-a asigurat că îi place, că nu are așa un accesoriu, dar, credeți-mă, mi-am dat seama că e doar drăguță. 

Mi-am zis că anul ăsta trebuie să fac ceva special pentru ea. Vreau să-i aduc bucurie. Am început să mă documentez pe internet, să caut idei de cadouri. În ultimile 5 zile citesc bloguri de modă și să mă uit pe site-urile de shopping online. Vreau să găsesc ceva special, ceva care să-i placă cu adevărat. Am găsit o grămadă de lucruri frumoase, dar nimic care să mă convingă pe deplin.

Secret Santa

Vineri m-am plâns unei colege de serviciu că nu știu ce să fac, nu mai am nicio idee. “De ce să nu-i iei un card cadou de la Answear? Acolo găsește de toate, de la haine și încălțăminte, la accesorii și bijuterii. Cu siguranță o să găsească ceva care să-i placă”, zice. 

La început, ideea mi s-a părut puțin impersonală. O știu pe Chiți de atâția ani, se presupune că îi știu toate pasiunile, toate preferințele legate de orice. Și chiar cred că așa e. Doar că atunci când îmi doresc să îi iau ceva cu adevărat mișto, care să o dea pe spate, mă blochez. E ca și cum aș lua pentru doamna de la aprozar pe care doar o salut. Dar apoi, colega mea mi-a explicat că, de fapt, un card cadou de la Answear este un cadou foarte personal.

Cardul cadou - impersonal sau libertate?

“Da, dar tocmai asta e ideea”, a spus colega mea. “Spui că este o fashionista. Îi place să fie în trend și să experimenteze lucruri noi. Un card cadou de la Answear îi oferă libertatea de a alege exact ce își dorește. E ca și cum i-ai spune: Alege ce vrei și eu plătesc. Aruncă un ochi pe… nu știu, portofele damă pe Answear.ro și îl găsește pe ăla, pe care și-l dorește de ceva timp, dar nu știa de unde să îl ia. Sau nu știu, pe bluze de damă sau pantaloni. Orice. Îi oferi li-ber-ta-te ” Mi s-a părut foarte tare. Să ai posibilitatea să alegi ce vrei și să plătească altcineva. E visul meu. Hahaha. Asta sunt cardurile cadou de fapt. Libertatea de a alege ce îți place. 

Cardul cadou nu e doar un cod online. E o invitație la aventura personală a cumpărăturilor. Practic, îi zici “Hai, explorează, alege ce-ți face inima să tresară, căci contează!” E ca și cum îi oferi puterea de a-și personaliza propria bucurie, cu fiecare click sau pas prin magazinele online preferate. Alegerea unui card cadou e ca și cum deschizi o ușă spre lumea magică a alegerilor personale, unde totul e posibil.

card cadou
 • Libertatea de alegere: Cu un card cadou, prietena ta poate să-și ia exact ce vrea. Parcă îi oferi o porție de fericire sub forma unui plastic magic. Și hai să recunoaștem, cine nu și-ar dori să-și aleagă singur ceva wow pe net?
 • Evitarea dezamăgirilor: Cu cadourile obișnuite, există mereu riscul să nu fie pe gustul celui care primește. Cu un card cadou, scapi de momentele stânjenitoare ale “Ah, îmi place mult, mulțumesc!” când, de fapt, se gândește cum să schimbe cadoul.
 • Economisire de timp și efort: Fii sinceră, timpul e aur și noi suntem ocupați cu o grămadă de chestii. Un card cadou e genul de salvare – economisești timpul pierdut în magazine.
 • Poți fi creativ: Dacă vrei să dai un touch personal, poți să-ți personalizezi cardul cadou cu un mesaj drăguț sau o notă specială. Așa îi arăți că nu e doar un cadou banal, ci ceva la care te-ai gândit cu dragoste pentru ea.

Am intrat pe https://answear.ro/gift-cards, ca să văd care e treaba cu ele. Ăsta e unul dintre motivele pentru care și scriu articolul ăsta, pentru că sunt convinsă că sunt mulți în papucii mei acum. În căutare de cadouri de Sărbători. Cu panică, cu lipsă de idei, dar cu dorință de a face mari bucurii persoanelor dragi. Iată cum ne pot ajuta cardurile cadou de la Answear: 

Beneficiile și caracteristicile unui card cadou Answear

 • Flexibilitate: Cardul cadou Answear poate fi folosit pentru a cumpăra orice produs din magazinul online Answear. De la haine și încălțăminte, la accesorii și bijuterii, destinatarul are libertatea de a alege exact ce își dorește. Atunci când un produs achiziționat cu cardul este returnat, valoarea acestuia este returnată în contul cardului
 • Valabilitate: Cardul cadou Answear are o valabilitate de 1 an de la data emiterii.
 • Comoditate: Se achiziționează online și se trimite pe adresa de email a celui care îl cumpără. 
card cadou
 • Valoare: Cardul cadou Answear este disponibil în următoarele valori: multiplu de 50 lei, dar în total până la 1000 lei.
 • Dacă suma achiziției este mai mare decât valoarea cardului cadou, poți plăti diferența.
 • Cea mai tare chestie: Fondurile neutilizate rămân pe card și pot fi folosite pentru achiziții ulterioare. Pentru că sunt puține firme care oferă card cadou și nu te obligă să consumi toată suma la o singură achiziție. Practic, dacă Chiți va vrea să își ia ceva de 100 lei, deși cardul pe care i-l voi oferi este de 300, peste ceva timp va putea să folosească restul sumei pe orice-și dorește.  
 • Tip: Cardul cadou Answear este electronic.
 • Personalizare: Cardul cadou Answear poate fi cu imaginea pe care o alegi din cele puse la dispoziție de Answear.

Cui oferim carduri cadou?

Cardurile cadou pot fi oferite practic oricui și într-o varietate de contexte. Iată câteva situații și categorii de persoane cărora le poți oferi cu încredere carduri cadou:

Prietenilor și familiei: Fie că e vorba de aniversări, sărbători sau orice alt moment special, un card cadou este o alegere versatilă pentru prieteni și membri ai familiei. 

Colegilor de muncă sau șefilor: În cadrul mediului profesional, cardurile cadou sunt adesea preferate, mai ales când nu cunoști foarte bine preferințele sau hobby-urile colegilor sau șefilor tăi.

Adolescenților și tinerilor: Cu gusturile lor mereu schimbătoare și variate, adolescenților și tinerilor le place să își aleagă singuri lucrurile. Un card cadou pentru un magazin de haine trendy, cum e Answear, pentru tehnologie sau pentru jocuri poate fi o alegere excelentă.

Participanților la evenimente speciale: La evenimente precum nunți, botezuri sau petreceri de absolvire, un card cadou poate fi o opțiune practică pentru a le permite proaspeților căsătoriți sau absolvenților să își aleagă cadoul perfect.

Persoanelor pe care nu le cunoști foarte bine: Dacă nu cunoști prea bine preferințele cuiva, un card cadou este o modalitate sigură de a oferi ceva apreciat.

În cadrul programelor de loialitate sau incentivare: Companiile pot oferi carduri cadou angajaților pentru a-i recompensa pentru performanțe deosebite sau pentru a sărbători aniversări în cadrul firmei.

La schimb de cadouri în grup: În cadrul evenimentelor precum Secret Santa sau schimb de cadouri în grup, cardurile cadou pot fi o opțiune potrivită, oferind flexibilitate în alegerea cadoului.

card cadou

Așa că, dacă mai stai pe gânduri cu privire la cardurile cadou, lasă-mă să-ți spun că sunt ca o parolă secretă pentru cadouri relaxate și fără bătăi de cap. Cu ele, dai voie persoanei să-și aleagă singură ce își dorește și să-și pună amprenta personală pe cadou. Deci, în loc să te zbați cu idei complicate sau să te pierzi prin magazine, alege un card cadou și lasă-i libertatea să-și facă propria surpriză. Asta face totul mai distractiv și mai special.

Sursă foto: Freepik, Answear

Articol scris pentru SuperBlog 2023

Ce părere ai?

Trending Posts

© 2023 Created with Royal Elementor Addons