Într-o lume gri, colorează-ți viața cu MyCosmetics

Până la cei 43 de ani pe care urmează să îi sărbătoresc agățați în buchetul vieții (așa mă simt de multe ori, agățată de viață, dar încerc să o privesc ca pe un buchet :))), am învățat că atunci când te simți la pământ, e bine să arunci așa, cum te duc puterile, cu o spuma coloranta care să-ți mai pigmenteze viu existența. Cu alte cuvinte, să te iei de guler și să găsești artificii care să te scoată din starea aia.

Ce poți face ca să aduci un strop de culoare - mic ghid de wellbeing:

  1. Expunerea la razele soarelui dimineața

Expunerea la soare dis de dimineață poate ajuta corpul să-și regleze ciclul de somn și să regleze hormonii. Stările femeilor sărite de 40 de ani sunt, de cele mai multe ori, influențate de schimbările hormonale.

2.  Mic dejun bogat în proteine

Ne poate stabiliza nivelul de zahăr din sânge, îmbunătățind rezistența la insulină. Nu o să intru în detalii, dar eu, spre exemplu, am stări de nervi și agitație dacă nu fac eforturi să mențin nivelul glucozei în parametri normali. Mă simt rău că am pofte și-mi vine să rup frigiderul, am stări de somnolență, etc. 

3. Scoate notificările trimise pe telefonul mobil și limitează scrollarea aiurea pe rețelele de socializare. 

Pe lângă timp pierdut, nervi că avem tendința de a ne compara cu alții, ne dau și o stare de anxietate, dacă suferim de fear of missing out (frica de a nu rata ceva). 

MyCosmetics

Mai sunt câteva lucruri de făcut pentru starea de bine, cum ar fi exprimarea recunoștinței, meditația si altele, dar poate o să scriu un articol separat.  O să vă povestesc puțin despre ce-am făcut eu de-a lungul timpului când simțeam că e nevoie de o schimbare, dar nu știam care: îmi coloram părul. Da, da. Despre rezultatele la exterior nu vorbesc, pentru că oamenii au păreri diferite, dar despre cele pe interior e musai să vă spun. 

Simți ca un scurt-circuit. O resetare a minții. E ca și cum ți se colorează universul instant. Dimineața, când te uiți în oglindă, nu mai vezi griul, nepăsarea, greutatea de a începe o altă zi. Ci un om colorat. Cu totul. Vezi energie, lumină.

Colorează-ți viața cu MyCosmetics

Am aflat de curând de MyCosmetics, o platformă cu multe categorii de produse destinate înfrumusețării de la branduri de top în industrie. Și-am găsit goodies. 🙂 De la sprayuri colorante pentru par până la creme, produse de îngrijire a tenului. Dar eu asupra primelor m-am oprit. Pentru că asta mă interesează. Ce-am aflat, vă spun și vouă, dacă tot m-am pornit pe sfaturi:

MyCosmetics

Am avut nenumărate zile de #badhairday, mai ales că sunt dependentă de peria rotativă ca să pot ieși din casă. Am un păr foarte des, aspru, cu firul gros. Dar trag speranță c-arunc hashtagul ăsta la gunoi și mă înființez de-acum încolo pe rețelele sociale ca o divă absolută a culorilor. Păi nu e păcat? Când MyCosmetics îmi trimite la botul calului tot felul de produse de colorare temporară a părului, nu mai am motive să mă plâng. De calitatea lor nu mă îndoiesc, fiind vorba de branduri ca Venita și Revers. Pot fi tot timpul alta, pot aduce schimbarea și culoarea (ce nuanță îmi place) în universul meu când vreau. 

Spray pentru colorarea părului

spuma coloranta pentru par

MyCosmetics.ro

Întoarce-mă→

 

MyCosmetics.ro

 

Pentru a obține o culoare mai accentuată pe părul închis la culoare, se recomandă a se folosi cel de culoare albă ca bază, iar după uscare poți folosi culoarea dorită

Și mai e o chestie, dacă nu sunteți suficient de îndrăznețe/i, sunt convinsă că aveți în jurul vostru persoane care au curajul de a fi altfel. Le puteți face un cadou inedit. Mă și gândesc ce mătușă cool o să fiu pentru nepoțica mea când o să îi fac cadou o spumă coloranta pentru par

E sănătos să găsim tot felul de artificii pentru zilele gri. Să nu le lăsăm să ne copleșească. Să ne dăm seama ce ne face fericiți. Lucrurile mici care ne aduc bucurie. O carte citită în liniște și cu bucurie, o plimbare în picioarele goale prin iarbă, un meci de fotbal cu copilul în parc sau revitalizarea culorii parului. O idee bună ar fi să planificați un road trip cu familia, cu muzica la maxim, geamurile date jos și pletele colorate în vânt. 

MyCosmetics

Vă pupez și vă urez!

Sursă foto: site-ul MyCosmetics.ro, arhiva personală și instagram

Articol scris pentru proba a doua a concursului SuperBlog 2023

Ce părere ai?

Trending Posts

© 2023 Created with Royal Elementor Addons