Frisomat sărbătorește nunta de argint cu partenerii săi

Atunci când pornești o afacere și cauți parteneri/furnizori care să te ajute să îi pui bazele, frământările și grijile sunt cam la fel cu acelea pe care le simți atunci când te hotărăști să faci pasul cel mare cu omul pe care îl iubești. Apar întrebări la care ai vrea să știi răspunsul dinainte. Oare o să meargă? Oare o să mă susțină? Oare e de încredere, astfel încât să îmi leg viața de a lui? Oare avem aceleași planuri, aceleași dorințe? Parteneriatul, relațiile de business presupun reciprocitate în ceea ce privește respectul, corectitudinea, sprijinul pe care cele două părți și le oferă. E ca în viață, în general, atunci când vorbim despre relații. Pentru că relațiile între afaceri sunt, de fapt, relații între oamenii care le conduc sau cei care le fac să funcționeze (de la cel mai mic, până la cel mai înalt nivel al competențelor).

Frisomat este unul dintre partenerii care te susțin. E mâna întinsă către tine, cel care ești la început de drum sau la tine, cel care vrei să experimentezi noi universuri față de cele în care s-a învârtit afacerea ta până acum. Cu alte cuvinte, dacă e prima ta afacere, dacă toată energia ta se consumă încercând să pui bazele, să punctezi pornirea drumului tău în business, poți apela cu încredere la ei. Ei au experiența și expertiza punerii bazelor fizice ale unei afaceri. Dacă ai nevoie de spațiu de birouri și de un depozit în care produsele care fac obiectul afacerii tale să fie înmagazinate și păstrate în condiții optime, ei sunt partenerul de care ai nevoie. Dacă tu, deja, conduci o afacere și indicatorii succesului te îndeamnă către extindere, dă-le un semn și, cu răbdare și preocupați de nevoile tale, te vor ajuta să iei cea mai bună decizie în ceea ce privește spațiul adițional de desfășurare a afacerii tale.

Sursă foto: https://www.facebook.com/FRISOMAT.Romania

Dar cine e Frisomat?

Frisomat S.A. sunt inovatorii în construcții metalice de care antreprenorii au nevoie și pe care se pot baza. Peste 869 de antreprenori și-au pus în mâinile specialiștilor Frisomat nevoile de spații de lucru și se declară foarte mulțumiți. O las pe Ioana, prietena mea, ajutorul meu de nădejde, să te inițieze puțin în lumea Frisomat, făcând câteva precizări în video-ul de mai jos.

Scurtă prezentare Frisomat. Foto incluse sursă Frisomat.ro

Acum, că ai câteva date legate de compania care face subiectul acestui articol, o să-mi continui ideea legată de paralela pe care am făcut-o în primele rânduri. Partener de afacere vs partener de viață.

Background – cu ce bagaj vine fiecare parte în relație?

Trecutul

Sunt foarte puțini cei care nu vor să afle informații despre familia celui cu care urmează să-și înceapă drumul în viață. Știm cu toții celebra întrebare “cine sunt părinții lui?” 🙂 Vrem să aflăm cum le-a fost copilăria, în ce mediu au crescut și s-au dezvoltat, cu bune și cu rele. Asta ne poate spune multe despre personalitatea celui/celei din fața noastră. Despre preocupări, interese.

Mergând pe ideea asta, trebuie să știi că Frisomat este o companie care s-a născut în Belgia, în 1978. Iar tatăl ei este Guy Somers. Guy și-a plimbat copilul prin toată lumea, colindând și lăsând urme pe termen lung în țări ca Algeria, Belgia, Brazilia, Bulgaria, Slovacia, Franța, Germania, Ungaria, Polonia, Portugalia, România, Rusia, Olanda, Ucraina. Ajutând mii de oameni, de companii, în dezvoltarea lor, prin proiectare, dezvoltare, producție și construcții de hale metalice din oțel laminat la rece.

Fratele mai mic, Frisomat Romania, a luat naștere în 1996, la Piatra Neamț. De atunci, peste 850,000 mp de teren poartă amprenta lui.

Experiența de viață/Experiența în livrarea de produse și servicii premium

Partenerul de viață își aduce cu el experiențele, trăirile care au lăsat urme, pozitive sau negative, asupra a ceea ce este el astăzi. Oamenii pe care i-a întâlnit, foștii parteneri, tipul de relații pe care le-a avut. Experiențele ne influențează și ne fac mai puternici. Ne construiesc cărămidă cu cărămidă și ne ajută să ne îndreptăm către cei care ne dorim să fim. Căutările noastre (interioare sau în mediul în care ne desfășurăm existența) au rolul de a ne îmbunătăți, de-a ne dezvolta.

Frisomat vine cu experiența a peste 35,000 de proiecte. Proiecte în care cei peste 450 de experți angajați la nivel internațional s-au implicat pentru a livra soluții complete antreprenorilor. Prin cercetare, se dorește îmbunătățirea permanentă a serviciilor și produselor oferite clientului.

Calitățile partenerului

Așa cum e firesc, pentru relații pe termen lung, ne dorim alături persoane empatice, serioase, pe care ne putem baza la bine și la greu, cu influență pozitivă asupra mediului în care urmează să trăim, cu valori și ținte bine stabilite. Ne dorim stabilitate, durabilitate a relației și elemente surpriză care să ne anime. Vrem ca cel de lângă noi să ne înțeleagă nevoile și să facă eforturi în a ne ajuta să obținem ce ne dorim. Vrem susținere și comunicare.

Frisomat livrează toate cele de mai sus, dacă te duci către el cu inima deschisă și cu hotărârea că mergeți pe drumul către o afacere stabilă și de succes împreună.

Vizual realizat în Canva

Cum te ajută Frisomat să îți pui pe picioare/dezvolți afacerea?

Tipuri de afaceri în care Frisomat îți poate deveni partener

Dacă ești sau dorești să devii antreprenor în domenii care presupun desfășurarea activității (sau a unei părți din activitate) în spații de depozitare, producție, magazine, showroom-uri, birouri, depozite de cereale, ferme de animale, săli de sport, hangare de avioane și spații de recreere, Frisomat îți poate deveni partener în proiectare, producție, livrare și construcție/montare de hale metalice personalizate. Indiferent unde este locația în care vrei să pui bazele sediului afacerii tale, prin abordarea integrată a proiectului tău, Frisomat îți pune la dispoziție rapid spațiul de lucru de care ai nevoie. Că ai nevoie de o hală industrială sau de o sală de sport, poți lua în calcul proiectele dezvoltate de Frisomat.

Tipuri de construcții oferite

Producția halelor metalice prefabricate se realizează cu roboți industriali, utilaje de ultimă generație, cu precizie și angajați experimentați.

Gama PROSERIES

Hală Industrială Frisomat

sursă foto: frisomat.ro

Cu deschidere utilă de până la 60m și diverse înălțimi și lungime nelimitată, poți avea rapid, cu un raport calitate-preț foarte bun, o hală metalică destinată producției + zonei de birouri + spațiilor de depozitare.

  • Hală producție Frisomat – se iau în calcul, în proiectare, luminozitatea (lumină naturală), termoizolația potrivită și asigurarea unui climat interior propice
  • Hală depozitare – trebuie să fie spațioasă, luminoasă, bine izolată, cu deschidere utilă mare, fără stâlpi intermediari și o înălțime utilă afacerii tale. Ai nevoie de o hală rezistentă, fără costuri de întreținere, să fie dotată cu uși mari de acces și să integreze și spații de birouri
  • Magazine sau Spații Comerciale
  • Showroom-uri și service-uri auto
  • Ateliere
  • Spații destinate industriei chimice
  • Spații destinate industriei reciclării
  • Spații depozitare în vrac

Hale Agricole

Sursă foto: frisomat.ro

  • Hale depozitare cereale
  • Hale creștere animale
  • Hale pentru gararea utilajelor agricole

Săli de sport și agrement

Sursa foto: frisomat.ro

Cu structură rezistentă și design estetic, Frisomat proiecteaza, dezvoltă și livrează hale metalice pentru:

  • Arene ecvestre acoperite
  • Hangare pentru avioane
  • Săli de sport

Gama GOSERIES

Soluții optimizate, cu posibilitatea extinderii proiectului inițial în orice moment, GOSERIES e gama de hale metalice prefabricate de minimum 300mp. Halele GoSeries sunt construcții modulare și extensibile. Poți alege mai multe tipuri de fundații, de culori și închideri, astfel încât construcția să se potrivească perfect cu cerințele afacerii tale.

Hale semirotunde

Construcție temporară sau permanentă

Sursă foto: frisomat.ro

Hale cu acoperiș în 2 ape

Înclinare lină a acoperișului, la 100

Sursă foto: frisomat.ro

Hale cu acoperiș în 2 ape

 Înclinare acoperiș la 220, oferă maximum de spațiu interior

Sursă foto: frisomat.ro

Iată, așadar, rămânând în sfera comparațiilor făcute mai sus, cum Frisomat vine în relația de business cu soluții care să aducă o bună funcționare. Ca un partener care aduce cu sine experiențele și bagajul emoțional într-o relație de lungă durată.

Apropo de asta, avem nevoie de informații referitoare la relațiile trecute, la cum au decurs lucrurile cu ceilalți. Uneori ne mințim că nu. Că pornim de la 0 împreună. Dar să știm ne dă o siguranță. De care, mai ales în relațiile de business, avem nevoie.

Afacerea noastră cu piese auto și ambalaje din carton a crescut repede peste capacitatea depozitului nostru. Era nevoie urgentă de spațiu suplimentar. Fiind presați să adăpostim noile linii de produse ce erau livrate, Frisomat a fost alegerea ideală. În mai puțin de 35 zile a fost montat și pregătit de funcționare depozitul de 2000mp

Toma Lazăr – Administrator – Pentarom

Unde îi găsești?

Proiectele dezvoltate și livrate de ei sunt peste tot în Romania. De la magazine mari de haine ca, Pepco, spre exemplu, pâna la Clubul Fratelli, antreprenorii au apelat la ei cu încredere.

Sursă foto: frisomat.ro

Centrul mare, din care proiectele se întind pe toată țara, se află la Piatra Neamț. Dar poți apela cu încredere și la birourile din Otopeni și Cluj Napoca.

Anul ăsta Frisomat sărbătorește 25 de ani de activitate în România. 25 de ani construiți de relații strânse și puternice, bazate pe încredere și sprijin, cu antreprenorii care le-au solicitat ajutorul în a pune bazele sau a dezvolta afacerile lor. Ținta e mult mai sus. Planurile frumoase și îndrăznețe vizează construirea a încă peste 1000 de astfel de legături de business. Prin cercetare, perseverență, versatilitate și angajamente respectate nu poți decât să crezi cu tărie în visurile transpuse în planuri de afaceri.

Anul ăsta Frisomat sărbătorește nunta de argint a relațiilor cu partenerii din Romania. 🙂

La mulți ani, Frisomat!

1 Comment

Ce părere ai?

Trending Posts

© 2023 Created with Royal Elementor Addons