Cum scurtcircuitez timpul: AENO îmi întoarce ceasul intern!

Mă scurtcircuitează alarma (mi-am pus una cu păsărele, că cică te bagă în mood mișto…pfff) în fiecare dimineață la 6 fix. Și mă ridic greu, nu înainte de a da vreo 2 pumni în aer Universului “care m-ai făcut tu dezorganizată și haotică și obosită cronic de când aveam 5 ani”. Ies din ringul ăsta de luptă bătută măr, de fiecare dată. Dar vă dați seama cât de dusă sunt că eu tot am speranța că o să și ies câștigătoare vreodată? Cine-a mai pomenit să se lupte cu timpul în zilele astea ale noastre, când suntem toți luați de cap de haos și să mai și câștige? Hahaha. 

Suntem atât de mulți cu care timpul nu e blând și ne-aleargă și mințile și gleznele de zici că vine sfârșitul lumii. Dar na, eu pe mine mă văd. Mi se pare că sunt singura care se învârte ca o găină fără cap zi de zi făcând slalom printre toate câte am de făcut.

Să-mi fac o listă cu toate treburile dintr-o zi, ar însemna să-mi fac un document Word cu sute de pagini. Numai că mintea mea de adhdistă (da, îmi place termenu’ ăsta, că e ca și cum suntem o sectă așa, noi, ăsția cu mințile zburătăcite) uită să o facă și pe aia. Sau n-am răbdare. Sunt ședințe de școală de asistat la, teme de făcut, mâncare de gătit, antrenamente de fotbal de participat și tot felul de treburi prin oraș de bifat. 

Efectiv am crezut, până de curând, că nu există soluție la alergătura asta soră cu moartea spiritului și c-o să crăp, când mi-o veni vremea, cu un polonic în mână, un vraf de haine de spălat sub braț și cu creierii vraiște, răspunzând la zecile de întrebări zilnice ale copilului. V-am mai povestit eu aici cum fac kilometri întregi zilnic numai în casă. Eu și Gabi Szabo. Ea pe circuit, cu medalii și ovații, eu printre oale, aspirator, jucării aruncate prin toată casa și laptop. 

Pentru că, nu-i așa, prestez și muncă. Ca să nu mi se atrofieze creierul, ca să nu intru-n depresie, ca să mai fac și ce-mi place mie. Poate că lucratul de acasă nu e chiar o idee așa de bună. Poate c-ar trebui să îmi iau lumea-n cap în fiecare dimineață și să mâncăm semipreparate, să-mi iau și-o bonă (sau să dau sute de lei la after-school), și-o bucătăreasă și să rog și-o doamnă să vină să ne facă curățenie. Și când m-am trezit era dimineață, mda…

Există momente în haosul ăsta demne de filmele cu Benny Hill. De exemplu, când mă pregătesc de o ședință online, Mateiu vine fix atunci și-mi aruncă întrebări despre matematică sau începe să îmi povestească cu entuziasm (vorbește foarte tare) istoria carierei lui Ronaldo sau Neymar. Sunt momente când țin call-uri într-un colț al bucătăriei, cu cratița de ostropel fierbând în spate, într-un miros de usturoi de nu vă-nchipuiți. Nu sunt io responsabilă cu well-beingu’ la muncă?

Daaar, daaar, stați așa, că dracu’ nu e așa de negru. Înainte să-mi crape o venă la cap, fix la timp, practic, am găsit soluțiaaaa. Mai inteligentă ca mine, desigur. Tehnologia avansată a electrocasnicelor AENO, my friends. Pentru că pune accent pe funcțiile inteligente, mă bate la neuroni, dar, cel mai important, mă super ajută. 

De curând m-am întâlnit cu o prietenă cu care nu mă mai văzusem de mult. Femeia are 2 copii, serviciu, stă și ea-ntr-o casă de oameni. Când o văd, să mi se-nmoaie genunchii. Superbă, urla tinerețea pe fața ei, dar mai ales relaxată. Și mă vede și ea pe mine și o văd cum îi pică fața. “Măi, Miri! Pari foarte obosită. Ești ok?” și-ncep eu să turui că ce greu îmi e, că aoleu, că nu știu unde-o s-ajung. Îmi bagă femeia sub nas niște poze cu niște produse. Și zice. “Tu tre’ să îți iei niște aparate smart AENO!” Zic: “Aoleu, ce-s alea?” Vă spun și vouă mai jos ce mi-a spus ea și ce am aflat eu în plus făcând research. Vom învinge, my friends!

Aspiratorul robot RC4S

ROBOT AENO

Aparatura AENO mi-a adus un strop de normalitate și a făcut ca această viață haotică să fie mai suportabilă. Simt că pot să înving cronometrul vieții, practic. Dispozitivele astea inteligente au intrat în viața mea și mi-au întors ceasul intern. Electrocasnicele inteligente de la AENO au făcut ca haosul să devină mai ușor de gestionat.

Cu ajutorul aplicației mobile AENO App, configurez zona/le de curățare, setez un program pe care mi-l doresc și-i controlez execuția, chiar și de la distanță. Fug la antrenamentele de fotbal ale lui Matei într-un picior acum. Îl programez să își înceapă treaba când noi ieșim din casă și îl și urmăresc ca o soacră să văd pe unde se duce, ce camera a terminat. Înainte mă rupea că era casa plină de părul lui Optimus, motanul semi-maidanez pe care-l creștem ca pe copilu’ nostru. Dar aspiratorul ăsta robot are o putere de 4000 Pa și rezolvă tot. Pe lângă asta, găsește urme de mâncare care-i cade lui Matei prin strungăreață și dacă-i bag modul Turbo, le-a lustruit de mamă-mamă. 

Faza tare e că se urcă frumos pe covor, îl ia la 2 ture de lună-l lasă, dar face la fel și cu parchetul și cu gresia din baie și din bucătărie. Băi, dar cea mai tare chestie e că nu mai stau cocoșată să frec cu aspiratorul clasic zonele unde e mult de curățat. Dădeam de 231231 ori până se luau toate scamele, toate firimiturile din covor ca lumea. Dar Bucșă, (am uitat să vă spun că ăsta e numele pe care i l-a pus Matei aspiratorului robot AENO), pentru că e un aparat inovator care are rezervor dublu pentru apă și praf, trece odată și la revedere cu succes! Lună!

AENO

Aviz celor cu case mari, la curte, cu conace :)). Aspiratorul robot AENO RC4S are o autonomie incredibilă de 250 de minute fără reîncărcare. Curăță o suprafață de până la 300 m². În plus, volumul sacului de praf permite efectuarea a până la 40 de curățări. Vă spun, de ce să dați bani la firme de curățenie sau să chemați o doamnă sau două (în cazul conacelor), când aveți la îndemână tehnologia AENO?

Ca să concluzionez, eu am redus din timp la greu. Lucrez la laptop, Bucșă își face treaba, plec să îl iau pe Matei de la școală, îi dau drumul și, când mă-ntorc, casa e fresh, vreau să stau răstignită la Netflix – pac! i-am dat drumu’ și eu balonez la semințe și mă umflu de plâns la filme siropoase. 

Blender pentru gătit TB1

Unul dintre coșmarurile mele cele mai mari legate de lipsa timpului este faptul că nu mai știu ce să îi pregătesc lui Matei de mâncare. Să am și timp, să fie și gustos și sănătos. Diminețile sunt horror din punctul ăsta de vedere. Și când îl aud “Dar, mami, nu mai avem și altceva?” mă ia durerea de cap. Că trebuie să calc și haine (nu le calc de seara, că seara am alte 15 mii de lucruri de făcut), să pregătesc și pachet, să beau și o gură de cafea ca să pot să funcționez. Dar blenderul ăsta e Spidermanul timpului, e Thor care dă cu măciuca-n ore să stea pe loc, e super-eroul dimineților mele de ceva timp. 

AENO

Să le luăm pe rând, ca să înțelegeți exact entuziasmul meu:

  1. Cronometru de pornire întârziată. Mamelor din lumea-ntreagă, suntem salvate, vă spun! Practic, după ce dau eu doi pumni Universului când sună ceasul, mă duc la baie să mă spăl și apoi direct la blenderul pentru gătit AENO TB1. Pun Ingredientele pentru terci sau o supă cremă de legume și selectez programul și ora la care vreau să fie gata. Când se trezește Matei e totul super proaspăt și doar torn în castron. Evrika!
  2. Gătire la abur: Cred că sunt minim 10 articole despre cum am slăbit eu, luptele mele cu kilogramele și ceața legată de ce să mănânc ca să fie și sănătos și dietetic și gustos. Iaca soluția. 
  3. 8 programe automate și rețete: Salvez mult timp, pentru că nu mai stau să arunc câte un ochi în oală, să văd care e treaba de nu știu câte ori până e gata. Pregătesc alimente super delicioase cu una dintre cele 8 setări pre-programate pentru diferite ingrediente, mâncăruri gata preparate sau diverse tipuri de gătit. Unde mai pui că am acces în aplicație la cartea de rețete AENO, pentru când sunt în pană de idei. Și sunt des, așa cum vă spuneam mai sus. Dacă mă ambiționez să fac eu o rețetă a mea, am posibilitatea să aleg timpul de gătire și viteza cu ajutorul setărilor pe care le fac manual. 
  4. Modul de curățare: spre deosebire de storcătoarele alea de fructe (am avut 2 și am renunțat rapid la ele) cu nu știu câte accesorii, de exemplu, pe care mi-era o silă să le spăl pentru că îmi lua foarte mult să scot fiecare piesulică și tot mai rămâneau urme de portocale, semințe de kiwi și altele, cu blenderul ăsta lucrurile stau excelent. Pentru că nu trebuie să pun decât 500 de ml de apă în el, să selectez programul de curățare de pe panoul tactil și gata. Se curăță singur.

Alte electronice smart de la AENO

Înainte de a vă mai arăta și alte produse inteligente de la AENO, vreau să vă spun și că sunt foarte ușor de găsit. Vedeți magazinele care le comercializează și salvați-vă timpul. E atât de prețios pe vremurile astea haotice. 😉 

Cântarul de bucătărie inteligent

Gătesc de-mi sar capacele. Îmi place, mă relaxează și e nevoie, pentru că Andrei și Matei îmi mănâncă și urechile. De sărbători îmi place mult să miroasă casa a copt, a vanilie, a tot felul de mirodenii. De fiecare dată îmi vine să renunț, pentru că îmi vine să dau de pereți cu cântarul antic și de demult pe care îl am. Dă eroare după eroare, trebuie să îi scot bateriile, nu mai funcționează, ce să mai. Dar, în research-ul meu, am descoperit, printre aparatele smart de la AENO, cântarul de bucătărie KS1S. 

AENO

Mop cu aburi AENO SM2

AENO

Măi, vă spun, AENO e ca un prieten tare tare mișto din lumea electrocasnicelor. Te lasă cu gura căscată cu tehnologia lor inteligentă și funcțiile care par, pur și simplu, magie. Și ce-i tare e că poți să-ți aduni toate dispozitivele AENO într-o singură aplicație mobilă, AENO App. E ca și cum ai avea un fel de comandant suprem al curățeniei în buzunarul tău!

Pe lângă asta, designul lor e făcut pe bune, e atât de funcțional și arată de parcă ar fi fost scoase dintr-un film SF. Heaterul AENO Premium Eco Smart, de exemplu, a luat premiul la Red Dot Product Design Awards 2023. Și nu sunt doar o apariție frumoasă – toate dispozitivele lor sunt construite din materiale de top.

AENO și-a pus amprenta în 26 de țări, iar la noi în România, sunt distribuite de ASBIS Romania SRL. Deci, da, AENO e cam ca o gașcă internațională de băieți tari ai electrocasnicelor.

Vă pupez și vă urez! O mamă care are timp. P.S. Eu de ce mă mai plâng acum?! Că o drama queen ca mine are nevoie de subiecte de care să se plângă, ca să se simtă bine…:)))

Surse foto: Freepik, Pexels, site-ul AENO România și conturile de social media. Prelucrare în Canva.

Articol scris pentru SuperBlog 2023. 

Ce părere ai?

Trending Posts

© 2023 Created with Royal Elementor Addons