Întărește-ți prieteniile la Katz GastroLab

Cred cu putere în prietenie. În conexiuni cu alte persoane care ajung să îți fie parteneri de drum în viață. Mă mândresc cu o legătură extrem de puternică cu prietenele mele care mă însoțesc de mai bine de 30 de ani. Comunicare și înțelegere din priviri, suport necondiționat, acceptare, balsam pentru suflet în clipe grele, partenere excelente de porții zdravene de râs. Astea sunt doar câteva dintre elementele care ne leagă de atâta timp. Mă simt norocoasă. Relația asta specială este adesea consolidată și întreținută prin intermediul activităților comune și a experiențelor împărtășite.

Mă întreba cineva mai demult ce îmi place mie cel mai mult să fac. Fără să stau pe gânduri am răspuns clar și asumat: să beau cafea și să stau de vorbă cu prietenele mele ore în șir. Să dezbatem chestii noi apărute, dar și vechi, despicate fir cu fir în trecut. Nu se știe niciodată ce perspectivă nouă ai asupra unor evenimente dacă le lași să se odihnească și le reiei la dezbătut peste ceva timp. Îmi place să petrec timp cu ele și simt discofort dacă trece o săptămână și nu ne întîlnim. Așa este de 30 de ani. Așa va fi și când vom fi bătrâne și senile, cu pălării de soare, baston și ruj roz dat mult peste conturul buzelor.

Katz GastroLab

Ieșirile în oraș

Vorbeam mai sus despre activități comune care ne aduc plăcere și care, de atâția ani ne consolidează relația. Cel mai tare ne place să ieșim la pas pe străduțele cu case vechi din București, pe alei umbrite de tei, la cafea, să mâncăm masa de prânz din weekend-uri împreună și să dansăm în localuri unde e atmosferă frumoasă. Ne place să descoperim locuri noi mereu. Locuri cu mâncare bună, vibe urban de libertate, locuri unde să simțim că vorba lungă e bucuria inimii. Ne place și zarva, dar aia de pub mișto, cu oameni puși pe distracție. Unde lumea se simte în largul ei și nu ține cont de lanțurile sociale. 

Katz GastroLab - locul perfect pentru întărirea prieteniilor

În avântul nostru de a descoperi noi locații în București care să ne atragă și să se potrivească cu ceea ce ne place nouă, am descoperit Katz GastroLab. O locație care vibrează fix din inima Bucureștiului. Vizavi de Facultatea de Muzică (Conservator), extrem de aproape de Parcul Cișmigiu, locația e amplasată într-o casă interbelică, plină de farmec, care respiră istorie și tradiție.

Perfect amplasată pentru noi. După plimbări îndelungi în parc, cu cafeaua la purtător și multe opriri pe bănci pentru a mai dezbate câte vreun subiect care “arde”, obosite ușor și foarte înfometate poposim la Katz pentru masă bogată în bucate alese din meniul internațional. E răsfăț pentru papilele gustative și o atmosferă excelentă. 

Ce găsim la Katz GastroLab?

În primul rând, să vorbim despre mâncare. La Katz GastroLab, gastronomia devine o artă. Bucătari talentați pregătesc delicii culinare care îți vor încânta simțurile și îți vor rămâne în memorie mult timp după ce vei pleca. Fie că îți place o masă rafinată cu preparate fine sau preferi o experiență mai casual, aici vei găsi întotdeauna ceva care să-ți satisfacă pofta. De la burgeri la pulpă de rață, de paste la risotto cu fructe de mare, sunt preparate pentru orice tip de gusturi. 

Serile de karaoke – Dacă ești în căutarea unei seri pline de stare de bine și distracție, atunci nu trebuie să ratezi serile de karaoke de la Katz GastroLab. Poți fi starul serii și să-ți arăți talentul vocal în fața prietenilor sau a publicului larg, într-o atmosferă relaxată și plină de energie pozitivă într-o petrecere de karaoke. La serile astea râdem cel mai mult. Eu cânt că îmi place și mă și pricep cât de cât (pe principiul: se și poartă-ți stă și bine), iar fetele cântă doar de plăcere pură. Fără niciun talent, cu notele care le ies lor pe gură hăis și linia melodică a piesei cea. :))) Vă dați seama ce iese…Niște crize de râs ies, asta cu siguranță. 

Și pentru fanii muzicii live, sunt niște seri speciale care-ți lasă gura apă! Nu se compară nimic cu o masă plină de preparate gustoase, un pahar de vin și niște artiști pe scenă care să încălzească atmosfera. Serile astea se lasă și cu dans de obicei. Katz GastroLab este un local de concerte cu o atmosferă foarte specială. Iar nouă ne place maxim. Apropo de dans, iubitorii muzicii latino găsesc aici seri de dans latino care îi fac să se simtă ca în America de Sud. Dar asta nu e tot! Katz GastroLab organizează și diverse evenimente culturale, pentru că la ei diversitatea e la ea acasă. 

Restaurantul ăsta din centrul Bucureștiului organizează și evenimente private. Fie că e vorba despre aniversarea unui prieten drag, o petrecere de firmă sau chiar o nuntă intimă sau un botez, spațiul poate fi personalizat pentru a corespunde perfect nevoilor și dorințelor oricui, garantând o experiență de neuitat pentru cei care sunt gazde, dar și pentru invitații lor. 

Katz Gastrolab

Nouă ne place cel mai mult să mergem marțea seara, în afara weekend-urilor când mergem și pentru masa de prânz. Dar marțea e preferata noastră pentru că sunt niște jam session-uri pfoaaa. De-men-ți-a-le. Și e mișto atmosfera care se creează acolo. Cu muzica aia, cu vinișoru, cu oamenii care savurează mâncarea și starea de bine, cu tot. Astea mi se par niște seri în care poți să îți aduci prietenii și să consolidezi și mai tare relațiile. Să fie bucuria aia a unei seri super reușită împărtășită cu ei. 

În loc de concluzie

Prietenia este un dar prețios, iar ieșirile în oraș sunt instrumente esențiale pentru a întări și a îngriji relația asta specială. Prin explorarea orașului împreună, purtând conversații autentice și creând amintiri durabile, ne întărim legăturile de prietenie și ne construim o rețea de suport și înțelegere reciprocă. Așa că eu zic să luați în calcul Katz Gastrolab ca destinație. Nu ezitați să vă faceți planuri pentru următoarea ieșire în oraș împreună cu prietenii – o să fiți recunoscători pentru momentele de bucurie și conexiune pe care le veți împărtăși.

Deci, indiferent de ceea ce căutați într-o seară perfectă în oraș – fie că este vorba despre delicii culinare, karaoke, muzică live, dans sau un eveniment privat – la Katz GastroLab găsiți tot ce aveți nevoie pentru a face din acea seară un moment special și memorabil. Îi puteti urmări și pe rețelele de socializare pentru a vedea programul, astfel încât să alegeți seara care vi se potrivește cel mai bine vouă și prietenilor voștri. 

Surse foto – Katz Gastrolab și pexels. Articol scris pentru Spring Superblog.

Ce părere ai?

Trending Posts

© 2023 Created with Royal Elementor Addons