Fă primăvară din orice anotimp cu Spring Farma

Scriu articolul ăsta într-o vilă frumoasă și confortabilă de la munte, unde suntem împreună cu prietenii. E soare și cald, deși suntem la sfârșitul lunii octombrie. Pare primăvară. Copiii râd, noi suntem veseli și ne bucurăm de momentele petrecute împreună. Stăm ore în șir pe terasa însorită, bem cappuccino și ne dorim ca timpul să stea în loc. În gândurile mele s-a cuibărit o întrebare – cum ar fi dacă ar dispărea toate celelalte anotimpuri și ne-ar rămâne doar primăvara? 

Matei, băiețelul meu de 6 ani și jumătate mă întreabă, periodic, care e anotimpul meu preferat. Bucurându-se de viață așa cum numai un copil de vârsta lui poate să o facă, găsind plăcere și surse ale energiei și curiozității în orice, nu se poate hotărî care e al lui. Îi place zăpada, dar și să se bălăcească în mare sau piscină până i se “murează” degețelele. Îi place peisajul de toamnă cu covorul de frunze în culori calde, dar și primăvara cu ciripit de păsărele și pomi înfloriți. Anotimpul meu preferat e primăvara.

Primăvară în orice anotimp

Iubesc primăvara pentru tot ce simbolizează ea, pentru tot ce îmi aduce. Deși sunt născută în anotimpul căderii frunzelor, al începerii sezonului rece, simt cum înfloresc cu fiecare martie al fiecărui an. Anotimpul ăsta e prietenos și aduce bucurie după ierni friguroase și mohorâte.

Primăvara ne vestește bucuria și mă umple de energie. E ca și cum se pune lumina în luptă cu întunericul și câștigă pentru animarea sufletului meu. Mi-e drag să stau afară, să îmi bucur ochii, să port haine subțiri, să mă lăfăi în băi de soare și să respir adânc, ca și cum atunci aș fi luat prima gură de aer. Îmi place cum sunt eu pe interior și exterior. O Mirela veselă și cu mare poftă de viață. Dar ce ne facem că sunt 4 anotimpuri într-un an? Cum fac să mă mențin cu spiritul sus pe tot parcursul anului vie și cu speranță în inimă?

Foto - arhivă personală. Prelucrare Canva

Primătoamnă la interior cu Spring Farma

Pentru un om care a luptat cu despresia, să facă din fiecare zi o sărbătoare cât de mică e un must. Contează foarte mult cum lucrezi tu cu tine, odată încheiată terapia de specialitate, și ce faci tu cu tine în fiecare zi. Toamna asta este foarte neprietenoasă cu noi toți. Cu griji față de cei apropiați, cu distanțări, cu mult timp petrecut acasă. Dar eu aleg să transform momentele de frică și atmosferă mohorâtă în zile cu soare și vitalitate. Model zilnic îmi este Matei cu inocența lui și speranța cu care privește viața, indiferent de vremea de afară, de probleme adulților din jurul lui. Îi sunt datoare cu bucurie și joacă în viață. 

Sănătatea fizică cu vitamine și suplimente de la Springfarma.com

În fiecare toamnă toți membrii familiei noastre iau vitamine. Furnizorul nostru este SpringFarma – farmacie online, despre care eu v-am mai vorbit aici. Din 1 iunie  2021 Farmacia la preț mic și-a schimbat numele. Acum e farmacia primăverii, a vitalității și sănătății. De ce luăm vitamine de la springfarma?

Pentru Matei pediatra mi-a recomandat să îi dau Viamina D în lunile care se termină în “-rie” până la vârsta de 10 ani, zi de zi. A adăugat pe listă și vitamina C pentru lunile friguroase, cu pericol mai mare de răceli. Deocamdată nu știe să înghită “buline” (cum le zicea mamaie) fără să se înece și nici siropuri nu mai vrea, pentru că a fost o perioadă lungă în care a fost bolnăvicios și trebuia să îi dau tot felul de licori cu gusturi ciudate ca să îl pun pe picioare. De ceva vreme am găsit o alternativă minunată pe springfarma.com. Minimarțienii gumați (jeleuri), un complex de vitamina D, C și Zinc. Îi plac foarte mult, ba chiar cere singur. Zilnic. Minimarțienii Gummy este un complex de vitamine îmbogățit cu Echinaceea, ce conține aportul zilnic de vitamine fundamentale în dezvoltarea adecvată a copiilor, recomandat mai ales în perioadele reci, când infecțiile virale și răcelile sunt mai frecvente. 

vitamine de la springfarma.com
Sursă foto - arhivă personală și Canva. Prelucrare Canva

Noi, adulții din familie, completăm dieta sănătoasă și sportul cu un complex de vitamine care să ne aducă aport de Vitamina D (atât de necesară în perioada asta), Vitamina C și zinc. Toate astea contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar. Vitamina C și zincul contribuie și la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ. Vitamina D ajută la menținerea sănătății sistemului osos și la menținerea funcției normale a sistemului muscular. 

Primătoamnă la exterior cu Fiole La Cabine de la Spring Farma

Ca să mă simt bine, să am o stare de vioiciune, eu trebuie să arăt bine. Să nu simt că îmi bate la ușă vârsta de 41 de ani, deși o face. Vreau să mă uit în oglindă și să îmi placă ce văd. Toată vitalitatea de pe interior să fie vizibilă și pe față. Așa că am grijă, pe lângă sport și dietă, care se știe că îmbunătățesc inclusiv aspectul tenului, să îmi aleg cu grijă produsele cosmetice. Tot în articolul despre Farmacia la Preț Mic (îmbrăcată în haine noi acum – SpringFarma) v-am povestit cum am făcut cunoștință cu Fiolele La Cabine, produse cu ingrediente naturale. Acolo vorbeam despre cele cu collagen și cele cu acid hyaluronic. Vă fac cunoștință mai jos cu alte 4 tipuri de fiole La Cabine.

La Cabine - retinol pur
Ajută la ameliorarea efectului de fotoîmbătrânire. Piele mai fermă. Îmbunătățesc textura pielii. Prin încapsulare, retinolul pătrunde mai adânc în straturile pielii și reduce posibilele probleme de iritare. Rezultatul = piele întinerită și netedă.
Fiole La Cabine - Vitamina C
Piele mai luminoasă, hidratată și tonifiată. Previne îmbătrânirea prematură a pielii. Concepute pentru a oferi luminozitate și hidratare pielii mixte și/sau grase. Conțin vitamina C, Proteoglicani si Glicopolimeri. Piele protejată de radicalii liberi. Formulă non-grasă.
Fiole La Cabine - anti imperfectiuni
Elimină impuritățile. Netezește porii. Matifiază pielea. Conțin acid salicilic, alantoina și Buchu. Au dublă acțiune: de matifiere a pielii, atenuând porii și de prevenire a apariției imperfecțiunilor.
Fiole La Cabine - botox
Netezesc și înfrumusețează instant. Efect de umplere și reducere a ridurilor de expresie. Aspect relaxat. Contine beta-glucani, acid hialuronic și peptide care atenuează ridurile. Reduc contracția musculară, pentru o piele mai netedă și întinerită.

Ce am descoperit nou, sunt fiolele pentru păr. Blonda din mine va dăinui cât o să trăiesc, deși nu asta e culoarea naturală a părului meu. Așa că îl vopsesc. Des. Cu decolorant care, oricât de bun ar fi tot atacă puțin părul, cu vopsea, cam o dată la o lună și jumătate. Deci suferă, săracul. Iar toamna este perioada în care cade foarte mult. Așa că îl ajut cu fiole La Cabine la preț mic. Folosesc varianta cu keratină și pe cea de reparare totală. 

Fă și tu primăvară din orice anotimp

Ca să fii bine, fă-ți o rutină care te va ajuta să simți vitalitatea și energia primăverii în orice anotimp.

– Bea apă minim 2 litri pe zi din care 1 pahar dis de dimineață când te trezești
– Mănâncă sănătos

– Fă sport

– Sporește-ți imunitatea cu un complex de vitamine de la springfarma.com

– Folosește cosmetice de calitate dimineața și seara, neapărat după ce ai curățat tenul

– Zâmbește mult

– Cântă

– Bucură-te de zilele însorite

– În zilele mohorâte fă ce îți place cel mai mult – citește, dă o petrecere la tine acasă cu prietenii cei mai apropiați, uită-te la filme, mănâncă o prăjitură

– Roagă-te sau meditează

– Spune des “Te iubesc!”

O față luminoasă care poartă în permanență expresia bucuriei – zâmbetul și un corp sănătos și puternic sunt rețeta succesului pentru o viață plină, cu iubire de sine. Hai să facem primăvară din orice anotimp. Să trecem prin primătoamnă, primăiarnă și primăvară îndiferent de calendar.

Articol Scris pentru SuperBlog 2021.

Ce părere ai?

Trending Posts

© 2023 Created with Royal Elementor Addons