Iubirea unei mame încapsulată în bijuterii inteligente Anyoli

Mi-e sufletul greu, dar încerc să mă țin tare. Pentru el. I-aș spune să rămână, că n-o să pot trăi fără el, dar știu că nu-i pot fi piedică în calea evoluției. Simt nod după nod în gât și mă străduiesc să nu-i transmit frica și suferința care mă doboară din cauza plecării lui. Vom fi la 2700 de km depărtare unul de celalalt. Ce dor îmi e de momentele când fericirea lui era lângă mine. Când eram cea mai importantă persoană din viața lui. Îmi feresc privirea să nu-mi vadă ochii înlăcrimați. E prima dată când îmi ascund sentimentele în fața lui. A știut întotdeauna ce simt, cum sunt. L-am învățat că e bine să ne exprimăm durerile și bucuriile, fericirea și frustrările, deopotrivă. Asta ne face conștienți de noi, ne întărește și ne dă voie să fim noi. Cu tot ce ne compune. Acum mi-e greu să-i arăt ce simt. E un drum pe care l-a ales și eu l-am susținut întotdeauna în orice a decis să facă.

Copilul meu e bărbat. Și pleacă să-și clădească o viață. E puternic și independent. E blând și bun și un profesionist desăvârșit. Toată copilăria lui am fost convinsă că va deveni preot. Mă fascinau blândețea, înțelepciunea și bunătatea lui. Și-a ales o carieră de medic. Dăruiește alinare celor suferinzi și luptă pentru viața lor. Următorii 5 ani, spune el, sunt fundația carierei lui: mă duc să învăț, mama. Ca apoi să mă pot întoarce să fiu medicul în care românii să aibă încredere că luptă pentru sănătatea lor. Va pleca în Anglia, într-un stagiu de pregătire în operații pe cord. Sunt cea mai mândră mamă din lume! O mamă cu sufletul distrus de separare și griji. 

Bijuterii inteligente Anyoli pentru a fi mereu împreună

– Ce e asta, mama?
– E cadoul meu pentru tine. De plecare.

– Off, mama, nu trebuia. Butoni? 

– Da, sunt butoni inteligenti.

– Hai, că mă umflă râsul. Cum adică? Și când o să port eu cămăși?

– Te rog să porți. Ți-am pregătit un set de cămăși special. E foarte important pentru mine să ai butonii ăștia. Ai spus că o să ai internet acolo, nu? 

– Da. Dar ce treabă au butonii cu internetul?

– O să înțelegi. Te rog descarcă acum aplicația Anyoli. Cu “y” și “i” normal la final. 

– Mama, mă sperii. (râde ușor) Ce e asta?

– Ai încredere în mine. Mâine seară, când o să ajungi acolo, o să înțelegi. Ai descărcat aplicația?

– Da. Gata. 

butoni inteligenti Anyoli
Anyoli bijuterii inteligente

Iubirea unei mame pentru propriul copil e mai mult decât poate duce inima uneori. Așa am simțit tot timpul. Când era mic îi spuneam întruna că nu mai pot de iubire. Zâmbea și se cuibărea la pieptul meu. Indiferent cât de mult a crescut, indiferent cât de independent a devenit e tot inima, bucuria mea cea mai mare. Legătura noastră va dăinui până când unul dintre noi nu va mai fi și după. 

Încă de când era mic i-am făcut o adresă de email unde îi trimiteam scrisori. Cu toate sentimentele care mă încercau pe măsură ce creștea, evolua, înflorea sub ochii mei. Îmi propusesem să îi fac cadou parola la 18 ani. Apoi m-am răzgândit și mi s-a părut mai potrivit să i-o dau în ziua în care se va căsători. Dar ce moment mai bun pentru a face asta decât despărțirea asta temporară, dar atât de dureroasă? Nu aș fi vrut să îi dau acces la căsuța de email așa, banal, cu o parolă scrisă pe o bucată de hârtie. Cineva îmi spusese că a primit cadou o bijuterie inteligentă pe care a scanat-o cu telefonul și pe ecran i-a apărut un mesaj video de la expeditor. A fost atât de impresionant, că i-au dat lacrimile. 

Bijuteriile inteligente Anyoli - mesageri ai inimii

Bijuteriile Anyoli, pentru că despre ele este vorba, sunt bijuterii inteligente care transmit emoții. Sunt mai mult decât un cadou. Sunt mesageri ai iubirii, sunt purtători ai sentimentelor încapsulate. Asta făcusem eu cu butonii dăruiți fiului meu. I-am încărcat primul email pe care i l-am scris atunci când avea 2 ani. Dar hai să vă spun și vouă cum puteți transmite emoții care să le rămână în timp celor pe care îi iubiți.

Cum am cumpărat butonii inteligenți Anyoli?

Pentru că știu că sunt mulți care vor să transmită emoție celor dragi, o să vă spun pașii pe care i-am urmat eu în procesul de achiziție a unei bijuterii cu stocarea inteligentă. Că vrei să îți surprinzi iubita sau sora, că vrei să îi dăruiești un cadou mamei sau prietenei din copilărie, Anyoli îți e facilitator de transmitere a sentimentelor. 

pasi achizitie bijuterii inteligente anyoli

Ca să poată vizualiza mesajul de la mine, Matei trebuia să aibă Wi-Fi-ul pornit în momentul în care deschidea cutia cu butoni și, de asemenea, NFC-ul telefonului. Ce mi-a plăcut foarte mult a fost faptul că, în momentul în care i se făcea dor de mine, putea să recitească mesajul. Chiar și offline. O parte la fel de interesantă este că eu schimbam mesajele către el și el era notificat de fiecare dată. De asemenea, eu primeam câte o atenționare când el deschidea mesajele noi. În felul ăsta, eu i-am trimis copilului meu toate email-urile pe care i le-am scris de-a lungul vremii. 

Aplicația Anyoli pe telefoanele cu Android

1. Datele mobile/ WiFi-ul și NFC-ul pornite.
2. Se descarcă aplicația Anyoli din Google Play.
3. Se identifică poziția dispozitivului de scanare al telefonului (instrucțiuni în aplicație).
4. Se atinge cadoul de locul dispozitivului de scanare indicat anterior.
5. În acest moment, mesajul se deschide.

Aplicația Anyoli pe telefoanele cu IOS

1. Datele mobile/ WiFi-ul și NFC-ul pornite.
2. Se descarcă aplicația Anyoli din App Store.
3. Se identifică poziția dispozitivului de scanare al telefonului (instrucțiuni în aplicație).
4. Se deschide aplicația Anyoli și se apasă pe butonul "Scanează produs".
5. Se atinge cadoul de locul dispozitivului de scanare indicat anterior.
6. În acest moment, mesajul se deschide.

Aplicația Anyoli pe telefoanele Huawei

1. Datele mobile/ WiFi-ul și NFC-ul pornite.
2. Se descarcă aplicația Anyoli din Huawei AppGallery.
3. Se identifică poziția dispozitivului de scanare al telefonului (instrucțiuni în aplicație).
4. Se atinge cadoul de locul dispozitivului de scanare indicat anterior.
5. În acest moment, mesajul se deschide.

Câteva cuvinte despre bijuteriile inteligente Anyoli

Bijuteriile Anyoli sunt un vis devenit realitate al celei care deține conceptul. La propriu. Numele Anyoli, cuvânt care i-a fost repetat în vis, înseamnă mesagerul lui Dumnezeu. Ce legătură frumoasă între mesagerii iubirii și numele pe care îl poartă. Conceptul este unic în lume și foarte special. Acești purtători de sens pot fi niște cercei sau o brățară, pot fi coliere cu pietre semi-prețioase sau butoni.

Bijuteriile sunt confectionate din:

I-am dăruit copilului meu butoni cu Onix negru despre care se spune că este o piatră puternic protectoare. Este piatra celor curajoși, amplificând auto-controlul, tăria de caracter și curajul de a te replia, de a găsi căi noi. Cel care îl poartă își va găsi echilibrul și forța interioară. De toate astea avea nevoie băiatul meu care urma să stea departe de casă atâta timp, care își clădea o carieră. 

Sună soneria. Mă mișc cu greutate. De câteva zile mă chinuie o durere de spate. Cine-o fi? Deschid și un curier îmi întinde un pachet. Îmi urează să am o zi frumoasă. Deschid coletul și găsesc o cutiuță cu logo-ul Anyoli pe ea. Îmi tremură mâinile și inima mi-o ia la trap. Desfac cutia și descopăr un lănțișor de aur cu Madre perla albă, talismanul familiei, piatra iubirii. Îmi dau lacrimile. Instalez repede pe telefon aplicația Anyoli și apropii bijuteria. 

mesaj de iubire in colierul Anyoli

Bijuteriile cu stocare inteligentă Anyoli sunt punți între oameni. Leagă suflet de suflet și transmit emoții care dăinuie în timp. Într-o lume în continuă mișcare în care păstrarea relațiilor și exprimarea sentimentelor par tot mai dificile, iată un liant. O bijuterie cu cip care să ne ajute în a ne manifesta iubirea. 

Tu cui i-ai transmite ce simți prin intermediul bijuteriilor inteligente Anyoli? Ce ai alege? O brățară sau, poate, un colier? Crezi că o pereche de cercei ar fi mai potriviți?

Sursă foto articol arhivă personală și Anyoli. Prelucrare vizualuri în Canva și Vista Create.

Articol scris pentru SuperBlog 2021.

8 Comments

  • Sunt foarte uimit de modul în care ai reușit să îți ambalezi sentimentele și să dai viață unei astfel de povești. M-au atins unde trebuie emoțiile tale. Chiar n-am putut să nu îți las un comentariu pentru articol. Sincere felicitări, Mirela :)!

    • Sunt foarte bucuroasă că ți-a plăcut. Multumesc că ți-ai rupt din timp să îmi lasi un gând aici. Succes!

  • oanalambrache

    M-au trecut fiori citind articolul tău, e o parte de suflet ce ai scris aici! Felicitări!

    • Aa, ce drăguță ești, Oana! Multumesc! Am scris din suflet da. M-au incercat niște sentimente tare ciudate sa mi-l imaginez atât de departe de mine. Și atât de mare, un bărbat! ❤️

      • oanalambrache

        Eu nu mi-l pot imagina mare încă, uneori cred că nu va crește și va rămâne micuț și în brațele mele! ❤️

        • Mai Miri mi-au dat lacrimile, tare frumos articolul, tare greu va fi pentru noi peste ani dar Anyoli a gasit o varianta foarte faina de a incapsula emotiile noastre. Succes! ❤️🤗

          • Mulțumesc, Oni! 🤗❤️

        • Și ce dor o sa îți fie de el mic! Mie mi se face gol în stomac când vad filmulețe cu el de când era bebeluș sau pe la 1 an-2. Trece asa repede timpul ăsta…

Ce părere ai?

Trending Posts

© 2023 Created with Royal Elementor Addons