SuperBlog – malaxorul creativității

Parafrazând o categorie a acestui blog, Ce caut eu în viața mea, mă întreb mult în ultima vreme ce fac eu cu viața mea. Săptămâna viitoare e ultima în care voi mai merge la serviciul-acasă și va începe o nouă etapă pentru existența mea plină de conținut – aceea de casnică cu șorț, așa cum a punctat bine, colegul meu Sebi. Pe lângă lacrima-n gât că nu mai merg două zile pe săptămână la salon, unde mă duceam, practic, la întâlnire și povești cu colegii-prietenii mei, mă mai străfulgeră și panica că nu știu ce o să fac. Desigur, unele lucruri sunt clare, pentru că ele reprezintă și motivul pentru care am luat decizia de a sta acasă. Începe Matei școala și vreau să fiu lângă el, să îl susțin, să îi fac trecerea de la copilăria fără nicio grijă la etapa asta care o să dureze până devine adult, să îi gătesc mese calde, să petrecem timp și să facem lecții. Daaar, pe lângă asta, eu, Mirela, ce fac? Cu ce mă ocup? Care e treaba cu mine pe aici?

SuperBlog – take 1

În primăvară m-am înscris la ediția cu numărul 22 din SuperBlog, cea mai tare și mai longevivă competiție de blogging. Timid, fără să știu absolut nimic, cu capul plin de întrebări, dar cu curiozitate, am făcut-o. Eu pe blogul ăsta am scris ce m-a tăiat capul, dar mai ales cum m-a tăiat capul. Tâmpenii, nimicuri, am dat cu jale și cu maimuțăreli, o ciorbă de potroace, ce să mai. Când a venit vremea să scriu pentru concurs….Hopa, stai așa, că e cu organizare în cap și cu reguli care trebuie respectate. Mi-a făcut bine. M-a aliniat. M-a centrat, ca să folosesc un termen la modă pe care nu cred c-o să îl mai folosesc vreodată. O să sintetizez mai jos avatajele, plusurile pe care mi le-a adus mie Superblog, că dacă ar fi să detaliez, ați citi până mâine.

Gala SuperBlog – ediția de primăvară 2021
  • Oamenii – SuperBlog e un concurs care aduce oameni lângă oameni. Îi leagă și crează comunitate. Bine, a tot făcut asta de vreo 11 ani. Eu abia în 2021 am simțit. Fairplay, bucurie de a ajuta, de a da celuilalt din ce ai învățat, de a primi informații prețioase pentru parcursul în competiției cu recunoștință
  • Informații – Am mai zis de vreo câteva ori că nu știam nimic. Am învățat muuulte.
  • Comunitate – tot oameni, adică. Cu care râzi, îți exprimi nemulțumirile vizavi de clasament, faci mișto. Prietenie.
  • Dezvoltare de abilități – am învățat Canva, am studiat vreo 2 aplicații/programe de editare video, am înțeles cu ce se mănâncă altele
  • Organizare – m-a pus un pic cu fundul pe scaun. Să nu mai umblu slobodă prin viață și să fac lucrurile așa, din poignet. Să stau să caut, să cercetez, să aflu lucruri despre domenii pe lângă care n-am mai trecut…
  • Și am și câștigat locul 3. Ce să mai. Asta a fost cireașa aia coaptă și dulce de pe tort.

SuperBlog – Take 2

Toamna asta, pe 1 octombrie, începe ediția cu numărul 23. Până acum s-au scris peste 40,000 de articole pentru peste 500 de probe. Vă dați seama ce forțe creative? Ce valuri de inspirație concentrată?

Sunt sponsori mișto, care te pun la încercare, îți dau și grele, dar și frumoase, te forțează să ieși din zona de confort și să dai din toate dedesubturile minții.

Sunt premii. Ohoo, da! Și ce bucurie simți când te vezi acolo, în clasament, cu nota maximă și știi că tu ai fost miezul din Pepsi pentru proba aia. Tu ai zis cel mai bine în ochii sponsorului.

Sunt parlamentări pe grupul de Facebook al superbloggerilor. Sunt dezbateri, se râde, se plânge, se enervează. Dar e Claudia (Pătrașcu) acolo, mama copiilor inspirați, care liniștește apele și ne aduce pe toți la linie pentru atacarea din plinul creațivității a următoarei probe. So, no worries!

Eu mă înscriu, deși nu știu la câte probe o să pot scrie. Totul depinde de dansul ăsta între adaptarea lui Matei la scoală, timpul liber petrecut cu el cu folos, ciorbițe și ostropel și ce ne-o mai aduce viața.

Sursa foto – Vlada Karpovich for Pexels

Vă știu pe câțiva cărora le place să scrie. Și vă sfătuiesc să intrați toamna asta în competiție. O să v-aducă multe. Dar, mai ales bucuria scrisului. A destupării canalelor pline cu idei.

Condițiile pentru inscriere sunt – să aveți un blog de minim 3 luni, cu minim 20 de articole publicate la data înscrierii, să citiți bine regulamentul, să scrieți un articol în care să vă anunțati intrarea în concurs și să completați formularul.

Ei, ia ziceți! Ne vedem în ring? :))) Haide, Competiția începe cu TINE!

Vă pupez!

Gospodina cu șort

11 Comments

  • Eu la superblog am gasit omul frumos cu galagie in cap. M-ai facut curioasa si ti-am stat alaturi bucurandu-ma si razand la majoritatea articolelor chiar daca nu am zis nimic. Performanta de a obine un loc trei e mare, iti doresc mai mult si… sa scrii si-o carte intr-o zi!

    • Rox, ce m-ai emotionat! Multumesc mult de tot! Conteaza mult cuvintele tale. Si eu as vrea sa scriu o carte, dar, probabil, ca se va intampla la batranete. Sunt asa intr-un razboi cu timpul…
      Te imbratisez si iti multumesc tare mult! :*

  • Sunt de 12 ani pe modul ”ciorbite si ostropel” si pe modul ” ce caut eu in viata mea”, asa ca te inteleg perfect :))).
    Cand credeam ca pot sa evedez din asta, se pare ca inca nu e momentul (oare va mai fi vreodata?). Prin urmare voi evada tot in scris, In SuperBLog.
    Hai sa ne fie cu noroc!

    • Sa ne bucuram de competitie, Valerica! Ca asta mi se pare esenta. Si de oamenii din comunitate. Te imbratisez!

  • Succes din plin ❤️

    • Multumeeesc! Și ție, Diana! ❤️Hai, c-o sa fie frumos!

    • Mulțumesc, Potecuta! ❤️?

  • Yeeeey! Abia astept sa te citesc! Muuult succes, Mire! Te puuup!❤

Ce părere ai?

Trending Posts

© 2023 Created with Royal Elementor Addons