gălăgie în cap

Haos cu talent

Ultimul articol pe blog e din 11 ianuarie. 10 zile. 10 zile în care n-am reușit să stau jos 30 de minute fără să fiu ruptă-n gură de somn. Mă simt ca o băbuță la sfârșitul zilei, cu dureri de genunchi, de spate și obosită moartă. Nu fac nimic extraordinar, ce vă-nchipuiți?! Mâncare, curățenie, fac traseu viteză sufragerie-bucătărie la cele 50 de strigăte “mamiiiiiiiiii” pe zi. Și cam atât. Băi, da’ mă dor șalele ceva de speriat. Și mintea… Mintea lucrează, da’ prost, că nu poate să pună ideile cap la cap.

Când mă pun pe scaun să scriu 2-3 vorbe, adio gânduri. Papapapa, te pup. Și mă frustrez. Nu c-aș avea eu target din a scrie des. Că am stabilit de la bun începutul acestui blog că nu pun presiune pe mine. Că dac-apuc să pun, adio nopți dormite. Mă perpelesc, că eu am treabă de făcut. Păi nu așa am zis?! Așa că sunt liberă să scriu ce vreau, când vreau. Zilele astea am vrut, am simțit nevoia. Da’ ce să scrii, Mirelo, când tu ești varză. Un’ te pui, acolo picotești.

Vreau să fac 145 de mii de prăjituri, să scriu 200 de articole de succes, să cânt ca Beyonce și s-arăt ca Salma Hayek, pe care, vă spun cu mâna pe inimă, o înjur în gând de fiecare dată când intru pe insta. Azi am făcut 2 feluri de mâncare și o carcasă de tartă. Ea o fi păpat cirobiță?!

Am aplicat la un casting pentru un rol și, ca să pot să fac filmulețul în liniște, m-am dus să îl filmez la salonul la care lucrez, în afara orelor de program. Ce-am zis?! Liniște, toată incinta numai a mea. Să vezi filmuleț ce trag! N-a mers aparatul foto. N-aveam lumină naturală care să m-ajute (c-așa cereau să fie filmat) și… N-aveam talentu’ la mine. Pfoaileeei. Am crezut că-mi pocnește o venă la cap. M-am pus în genunchi la pervazul geamului și dă-i. După 2 duble mi s-a pus un junghi pe care-l am și-acu’, de nu pot să respir, genunchii erau varză, abia m-am mai putut ridica. Și talentu’… Vax. Aaa, cireașa de pe tort. Trebuia să fiu și tânără ?‍♀️ și atrăgătoare ? și carismatică și talentată. Ca Salma Hayek, așa. N-am fost nimic din toate astea. Da’ am fost ambițioasă, nene. Că io nu mă las. Am chinuit picătura de zvâc de talent și am trimis filmulețu ‘.

Genunchii și șalele mă dor și-acu’. Da’ mai am de băgat la spălat și de strâns prin casă.

P. S. poza e pusă pentru mine…că să contracareze haosu’.

5 Comments

Ce părere ai?

Trending Posts

DESPRE MINE

Scriu despre mine, că la mine mă pricep cel mai bine. 

Follow Me

Categories

Instagram

Edit Template
@Instagram

Dă-mi un follow pe insta

© 2023 All Rights Reserved

%d bloggers like this: